Pinkove Zvezde Epizoda 22 Cela Emisija 31.01.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde Epizoda 22 Cela EMisija 31.01.2015 - PInkove Zvezde emisija 22 cela emisija 31 Januar

Sezona 1 Epizoda 22 Cela Emisija.

Pocetak novog kruga i prva epizoda u drugoj sezoni takmicenja Pinkove Zvezde.

Emisija je pocela sa dve jake petice koje su dobili Ilija i Marko i time su postavili visok standard u ovoj epizodi, sto nije bilo ni malo lako dostici. Iz tog razloga vecina takmicara su dobili cetvorke jer im je falilo to nesto malo da dostignu pet glasa, ako je neko imao i pet tu je Miroslav odigrao ulogu najostrijeg clana zirija i spustio svoju stolicu.

Sebastijan koji je u prvom krugu napravio haos i podigao ziri na noge koji su mu iz sve snage tapsali, ovog puta nije dobio pet glasa, tacnije imao ih je ali odjednom su se Haris i Miroslav spustili pred kraj prve pesme nakon cega je bila zestoka svadja, nisu ni hteli da ostanu da cuju drugu, ali tu su Ceca i Milan insistirali da se vrate sto su na kraju i uspeli, zbunjenom Sebastijanu druga pesma bila jos teza zbog velike treme koju mu je prouzrokovao ziri, na kraju su se spustili Haris i Marina, a Sebastijan sa tri glasa na kraju je poslat u baraz. Na zalost napustio je takmicenje.

Slobodan Orbovic koji je takodje ostao izuzetno zapamcen iz prvog kruga kao jedan od najboljih takmicara iz te epizode, u drugom krugu nije ponovo odusevio ziri i dobio je samo tri glasa. Ceca je u toku pesme rekla Harisu “Kermit” aludirajuci na Slobodana kojeg su tako prozvali zbog zelenih pantalona u prvom krugu. Napustio je takmicenje, nije prosao u barazu.

Najstariji takmicar koji je raspametio ziri u prvom krugu, Bajro Planjanin takodje nije dobio pet glasa zirija, imao ih je ali se na kraju Miroslav spustio, na cega mu je Milan rekao “I ostani dole”. Po recima zirija Bajro nije dao sve od sebe i da oni znaju da moze bolje.

Renato Zahirovic je i ovog puta odusevio ziri i dobio pet glasa, takodje je ponovo pevao Milanu koji je igrao trbusni ples 🙂

[mom_video type=”youtube” id=”u9Qf1Y4wIoc” width=”620″ height=”450″]

Jelena Grbovic je raspametila ziri i u drugom krugu takmicenja, dobila je ogroman aplauz zirija koji su je pohvalili da je zvezda veceri. A Milan joj je pohvalio frizuru koja se zove “Up`o mi fen u kadu”. Fantasticna Jelena se automatski plasirala u treci krug kao najbolja u ovoj dvadeset i drugoj epizodi.

Jedan takmicar je napustio takmicenje sa manje od tri glasa zirija, Danijel Antic koji je dobio dva glasa.

Fenomenalna epizoda sa mnogo odlicnih pevaca i ziriju nije bilo ni malo lako da se odluci samo za dvoje. Iz tog razloga nakon drugog kruga bice ponovo barazna emisija u kojoj ce neki od takmicara dobiti jos jednu priliku da se izbore za treci krug.

INFORMACIJE SE DOPUNJUJU 😉

U barazu su prosli: Bajro Planjinin i Vanja Lakatos.

10 Kandidata koji su prosli u drugi krug takmicenja:

Ilija Davidovic 24 god. Cacak
Marko Novovic 20 god. Beograd
Slobodan Radanovic 24 god. Zrenjanin
Aleksandar Zivanovic 24 god. Topola
Mladjen Tosovic 28, Prijepolje
Renato Zahirovic 23 god. Zagreb
Jelena Grbovic 32 god. Beograd
Nevena Stojanovic 28 god. Beograd
Bajro Planjanin 56 god. Herceg Novi
Valja Lakatos 22 god. Kikinda

[ad id=”244″]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Sezona 1 Epizoda 22 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”6A7QJCi9EUo” width=”620″]

Sezona 1 Epizoda 22 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”qiK7UabmwQ0″ width=”620″ height=”450″]
[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

 

You may also like

5 comments

fanovi 21/02/2015 - 17:50

momak iz zagreba pokidaaaaaaaaaa
:)) Nema tremu lepo prenosi svaku pesmu
ja kao glazbeni producent bi ulozio svaki cenat u tog momka jer tu nema pada…..
Zanimljiv radi show i odlicno peva
momcino do finala!!!!!!!! RENATO NAVIJAMO ZA TEBE DO KRAJA..
POZDRAV IZ NIŠA

Reply
gaki 09/02/2015 - 14:15

Decko iz zagreba je najzanimljiviji i drugaciji to se traži..momak ima ono sto je potrebno za zvezdu

Reply
lolo 09/02/2015 - 14:13

Renato je vrh! Favorit za osvajanje svijeta.:)

Reply
ana dij 02/02/2015 - 08:11

Osim miroslava ilića koji stvarno ponekad odlepi i ne da glas nekome ko je bez premca, on je sa Borom najdosledniji član žiririja. O Ceci sam imala bolje mišljenje, mislila sam da ie sposobna da obrazloži svoje mišljenje o nekom kandidatu i da čuvenu rečenicu sviđja mi se nikad ne izgovori, jer njoj nema mesta u ocenama, ukoliko se pre toga ne iznese stručno mišljenje i obrazloženje o pevanju. Drugo, žao mi je što daje loš primer omladini jer pokazuje da nema dobro kućno vaspitanje. Nema poštovanje prema starijim kolegama od sebe. (Miroslavu se stalno obreckuje, nevaspitana je, napada ga i govori mu kada treba da glasa, kritikuje kad ne glasa po njenom, kroz način na koji razgovara sa njim i boju glasa vidi da ga ne podnosi). Ja to kao gledaoc ne želim da znam, niti da vidim.Moja slika o njoj nije više tako pozitivna.

Reply
Tatjana 01/02/2015 - 15:57

Ziri je katastrofa. Renato ih je odusevio, a dečko koji je pevao pesmu Parnog valjka je jedva dobio 3 glasa. No coment!

Reply

Leave a Comment