Pinkove Zvezde Epizoda 9 Cela Emisija 08.11.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove zvezde epizoda 9 8. novembar cela emisija

Sezona 1 Epizoda 9 Cela Emisija.

Deveta emisija Pinkovih Zvezda i novih deset takmicara koji su prosli dalje u takmicenje. Sledece emisije ce biti polovina prvog dela takmicenja, jer nakon desete epizode gledacemo jos deset i to do polovine Januara 2015 godine kada cemo polako uci u drugi krug takmicenja i to samo sa kandidatima koji su prosli, sto znaci od najboljih cemo birati najbolje, dve stotine takmicara ce ispasti iz takmicenja nakon prvog dela, a dve stotine ce se takmiciti dalje i to do Juna meseca kada cemo imati pobednika.

[ad id=”244″]

Pinkove Zvezde epizoda 9 posebna na svoj nacin kao i svaka, nove zanimljivosti, nove provale i dobra zabava uz dobru muziku. Milan je i ovog puta bio fenomenalan i toliko je zeleo da iznenadi publiku, a i ziri, da se ofarbao u crno, ili tamno smedje. Itekako je uspeo sve da iznenadi i dobio je mnogo pozitivnih komentara i pohvala, samo mu je Ceca rekla “mnogo si bio pametniji sa plavom kosom”.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/11/Black.jpg”]

Kandidati su bili fenomenalni i to je cak 10 kandidata odabrano da ide dalje u takmicenje, znaci nema baraza za taj krug takmicenja tj za devetu emisiju jer su kandidati odabrani.

Haris je bio odusevljen sa Bogranom Martinovicem iz Beograda koji je pevao pesmu “Ispod palme”. Harisov komentar je bio:

„Ja ovu pesmu pevam 30 godina i znam je napamet, a i čuo sam je u raznim interpretacijama. Ali ovo je tvoja, potpuno drugačija interpretacija. Svi se trude da pevaju blizu originalu, ali si je ti otpevao na svoj način. Baš sam dao pravu peticu.“

Ziri je odusevljen sa Saskom koja je pevala pesmu od Silvane “Rane moje”, a za kraj Jelena Grbovic ih je ostavila bez teksta, vrlo brzo je dobila svih pet glasova, pre kraja prve numere.

5 kandidata je poslato u baraz, koji su imali cetiri glasa, biraju se za drugi baraz koji tek dolazi.

Kandidati koji su prosli za baraznu emisiju su:

Dejvid Stojkov i Sladjan Stojkovic

Deset kandidata je automatski proslo dalje

Deset najboljih takmicara su:

Jelena Grbovic 32 god. Beograd
Dragana Rakcevic 19 god. Podgorica
Bogdan Martinovic 30 god. Beograd
Saska Maric 20 god. Gornji Dobric
Nina Stanimirovic 19 god. Beograd
Bojana Golubovic 19 god. Novi Sad
Lejla Zahirovic 16 god. Srebrenik
Rada Janevska 34 god. Skoplje
Tijana Cogoljević 19 god. Kragujevac
Danilo Zivkovic 22 god. Beograd

 

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Sezona 1 Epizoda 9 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”cTPamlYZNBc”]

 POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO BARAZ!

[mom_video type=”youtube” id=”Vynv5igOP30″]

You may also like

1 comment

HSinkovec 11/11/2014 - 00:53

Ziri zaista dobar posebno Haris Dzinovic sa konstruktivnim komentarima sto je vema vazno za sve kandidate !
A MIlan ima poseban doprinos za uspijeh ove emisije! Odlican , sarmantan, duhovit voditelj, bez njega bi bilo sve puno dosadnije! Odavno nisam boljeg voditelja cula ! Svaka cast Milane!

Reply

Leave a Comment