Vece sa Pinkovim Zvezdama 01.07.2015

by Pinkove Zvezde
Vece sa Pinkovim Zvezdama

Pinkove Zvezde Uzivo!

12 Najboljih takmicara Pinkovih Zvezda.

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Najbolji takmicari koji su se borili u finalu za prvu Pinkovu Zvezdu, dvanaest najboljih ucesnika uzivo u specijalnoj emisiji u kojoj nastupaju uzivo sa bendom i pevaju za gledaoce koji su putem telefonskog ukljucenja mogli da ih pozdrave i zatraze muzicku zelju.

Bilo je malo problema oko izbora takmicara i muzickih zelja iz razloga sto nisu bas svi znali sve numere a kroz emisiju mozete da vidite i najbolje trenutke kao i komentare zirija iz takmicenja od svakog finaliste pojedinacno.

[divide]

Voditelj Milan Kalinic sa takmicarima ucinio je ovu specijalnu emisiju jos interesantijom, uzivajte uz najbolje Pinkove Zvezde iz prve sezone takmicenja.

[ad id=”244″]

Pinkove Zvezde 2014/2015 Finalisti Uzivo VIDEO!

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

1 comment

Vfl 25/08/2015 - 15:37

Ako se vec pitate, nceete pogresiti da kupite bilo koji mikrofon cuvenog nemackog proizvodjaca AKG. Vrhunski profesionalni audio proizvodi, ali tu su i cene adekvatne kvalitetu i karakteristikama. Cena Shure SV100 je trenutno 2875 dinara. Frekvencijski opseg je od 50 Hz do 15 kHz, impedanska 600 oma, a duznina kabla je 4,5m.

Reply

Leave a Comment