Cetrdeset osma emisija Pinkovih Zvezda 20.06.2015

by Pinkove Zvezde
Polufinale Pinkove zvezde emisija 48 Cela emisija april 20.06.2015

Pinkove Zvezde Polufinale Epizoda 48
20. Jun 2015 Najava Video.

Cetrdeset i osma epizoda Pinkovih Zvezda.

Prva epizoda u polufinalnom krugu takmicenja Pinkove Zvezde, uzivo emisija takmicenja u kojoj ce gledaoci glasati sms-om i time odluciiti ko ce od sesnaest takmicara napustiti ovo takmicenje a samo dvanaest ih prolazi dalje.

[ad id=”244″]

Clanovi zirija sada mogu da odahnu jer vise nece biti na teskim mukama oko glasanja ko ce napustiti takmicenje, do sada im je to jako tesko padalo iz razloga sto su ostali samo najbolji takmicari i sada je sve na gledaocima, nemojte da propustite ovu fenomenalnu epizodu jos samo malo je ostalo do kraja takmicenja kada cemo dobiti prvu Pinkovu Zvezdu u ovoj prvoj sezoni takmicenja.

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Pogledajte najavu za cetrdeset osmu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”TXHGmHSoXRw” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

1 comment

Sanja 21/06/2015 - 06:57

Moram da priznam da sam bila fan zvezda granda do ove godine ali od pocetka pinkovih zvezda i pinkovih zvezdica nisam gledala ni jednu emisiju zezda granda. Svaka vam cast na izboru voditelja i clanova zirija. Nadam se da ce i sledece sezone biti ista grupa.

Reply

Leave a Comment