Deseta emisija Pinkove Zvezde 15.11.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Emisija 10 Cela Emisija 15 Novembar

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 10
15.11.2014 Najava Video.

Dosli smo do polovine prvog dela takmicenja najgledanijeg televizijskog Show programa koji obara sve rekorde gledanosti, deseta emisija Pinkovih Zvezda, na istom mestu u isto vreme, tacnije na nasoj ruzicastoj Pink Televiziji u 21h i ove subote tri sata dobre zabave i dobre muzike.

[ad id=”244″]

U ziriju su sve zesce rasprave, a kandidati sve bolji i bolji, ni u ovoj epizodi nece biti lako odabrati najbolje.

Pogledajte najavu za desetu epizodu Pinkovih Zvezda

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

 

You may also like

4 comments

Nenad 16/11/2014 - 20:44

Miroslave Ilicu, Harise Dzinovicu, i Boro – Čorbo (za druge mi nije vazno),kako ste se prodali jeftino. Stidite se zbog vaše mnogobrojne publike .Tamara je za vaš izbor !!? Bruka……!

Reply
TANJA 16/11/2014 - 17:24

Najgora emisija do sada.Najslabiji pevaci. Da priznam, gledam je kad imam vremena samo zbog clanova zirija, najvise zbog Bore. On se tu odlicno uklopio i najkorektniji je. Smatram da su veoma duhoviti i to mi je bilo najzanimljivije. Medjutim ponekad se zaboreve, u prethodnim emisijama nekoliko puta je izgledalo da ismevaji takmicare sto mi je zasmetalo. Marina najcesce. Dovode ih malo u neprijatnu poziciju.
Voditelj preteruje sa onim uzdasima kad neko ispadne, kao da ih vode na streljanje.
I na kraju takmicari. Naravno ne svi ali ako se neki pevac spremao da peva neku pesmu neka nauci bar tekst pesme kako treba. Ona sto je u barazu pevala pesmu od Zane je otpevala ” ne budi djete”. Neki ubacuju J i IJ gde ne treba, ali takodje izbacuju odande gde toga ima. To obicnom slusaocu zasmeta. Mozda to nije toliko bitno ali ako vec peva, i lepo peva neka bar i tekst bude tacan. Dopadaju mo se sugestije Cece i Bore da takmicari iz Makednije pevaju makedonske pesme.

Reply
Davor 16/11/2014 - 00:28

Ovo je prava slika Srbije. Pa kako vas nije sramota da Tamaru – devojka koja je bila na naslovnoj strani knjige Grabljivica puste da prodje dalje u takmicenje kada devojka nema ni P od pevanja. SAtrasno namesteno providno – BRUKA!!!!!

Reply
Rale 15/11/2014 - 22:48

Ne znam zašto ste smislili pravila ako ih se ne pridržavate? Ako je pravilo dve pesme (narodna i zabavna) onda se toga i treba pridržavati, nema tu šta Milan da traži da neki kandidat otpeva za njega još nešto. Neka mu peva iza bine. Ovako ste ostale kandidate doveli u neravnopravan položaj i to nije u redu.
Osim toga žiri treba da ima u vidu da ne ocenjuje pesmu (ni čija je pesma, ni ko ju je napisao itd) nego izvođenje kandidata. To je za sada jedino bitno, kasnije na red dolazi i scenski nastup i izgled i ostalo, valjda …
Najviše grešaka do sada u ocenjivanju.

Reply

Leave a Comment