Druga emisija Pinkove Zvezde 08.10.2016

by Administrator
Pinkove zvezde Sezona 3 emisija 02 Cela emisija Oktobar 08.10.2016

Pinkove Zvezde Epizoda 2

08. Oktobar 2016 Najava Video.

Druga epizoda nove trece sezone Pinkovih Zvezda najavljuje se kao skandalozna iz razloga sto su neki od clanova zirija poceli da gube kontrolu u medjusobnom komentarisanju te su pale i svakve reci uvrede.

[ad id=”244″]

Ispao je rat izmedju dve clanice zirija a koje su “neprijatelji” vec neko vreme, za koje smo i slutili da ce zaratiti vrlo brzo iz razloga sto obe ne mogu bas puno da precute jedna drugoj te po ko zna koji put je ispao skandal ali ovog puta uzivo pred malim ekranima kao duel dve pevacice za koje je citava emisija napravljena.

[divide]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Dara Bubamara i Aleksanda Radovic su malo zalutale sa komentarima te su sa komentarisanjem kandiata presle na licno komentarisanje druge strane sto je dovelo emisiju do totalno drugog puta. Takmicar koji je cekao da ga ove velike i cenjene zvezde prokomentarisu, tj. njegovo pevanje, stajao je i gledao kako se medjusobno svadjaju i vredjaju.

[divide]

Koliko je to dobro ili ne za takmicenje ove vrste da se clanovi zirija toliko svadjaju i prave skandal, napisite nam svoje misljenje u komentaru ispod, emisija je sutra a do tada pogledajte najavu sta vas to ceka sutra u nasoj najomiljenijoj rijaliti emisiji.

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Najava za Drugu Epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”dQxflGZEZgA” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment