Dvadeset druga emisija Pinkove Zvezde  11.03.2017

by Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde Epizoda 22

11. Mart 2017 Dvadeset druga Emisija Najava Video.

Ukoliko su vam dosadile rasprave u ziriju, ove subote ih nece biti. Mir je zavladao u ziriju. Nastavljaju rad uz smeh i dobru salu. Dara pokazuje i nove talente. Osecaj za humor dolazi do izrazaja kod svih clanova zirija. Ne sumnjivo da su vrlo strucni u poslu koji rade. Cekaju ih sve teze odluke i zato je sklad potreban.


[divide]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

NOVO !  Zorica se ne svadja sa Majom.  Milan moze da bude miran. Duhovitost bez ostrih reci. Da li smo to cekali? Vole gledaoci malo rasprave ali ne iz emisije u emisiju. Maja je zaista odlican pevac i njeni komentari upuceni takmicarima su veoma jasni i korektni. Morala bi da pokaze suzdrzanost i u ostalim komentarima jer velikom delu gledalaca to mnogo smeta. Takmicari su zasluzili i jos vecu gledanost.

[divide]

Takmicari, buduce Pinkove Zvezde polako idu ka svom cilju. Trema je jos uvek prisutna. Da li su konacno uskladili pesme prema svojim glasovnim mogucnostima? Osim tacnosti u pevanju vazna je i emocija. Ubediti ziri i publiku u ono sto se peva je isto vazan zadatak svih takmicara. Zaista ima mnogo elemenata koje mladi pevaci a buduce Pinkove Zvezde bi trebalo da ispune. Konkurencija je velika i svaka greska moze biti fatalna po pevaca. Mnogo truda i rada se ulaze i vredi to pokazati u tri do cetri minuta. Veliki pevaci to dobro znaju i zato svojim nesebicnim savetima pomazu takmicarima. Obilujemo se veoma talentovanim mladim ljudima.

Srecno dragi takmicari!

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Najava za Dvadeset drugu Epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”Jvyj1rF_arw” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment