Pinkove Zvezde Epizoda 6 Cela Emisija 18.10.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 6 Cela Emisija

Sezona 1 Epizoda 6 Cela Emisija.

Sesta emisija je bila urnebesna i skandalozna, pored zirija i njihovih performansa od svadja do izjava ljubavi i pevanja romantacnih pesama pa sve do voditelja koji jer pravio urnebes i grlio i ljubakao takmicare, zbog cega se ziri ozbiljno zabrinuo za njega.

Nije bilo ni malo lako odabrati samo deset kanidata koji idu dalje iz razloga sto ih je bilo mnogo vise i ziri nije mogao da se odluci, zbog toga je Bora Djordjevic kao clan zirija trazio da se pusti 15 takmicara dalje umesto 10.

Zaista sjajni takmicari koji su ostavili prejak utisak na clanove zirija i nazalost iako nisu prosli opet ce sigurno imati veliki plus sto su bili na takmicenju i sto ih je ziri favorizovao, nazalost pravila su pravila i neko mora da napusti takmicenje iako ima talenta, ali to ne znaci da je kraj sveta i to ce sigurno imati pozitivan efekat za buducnost tih mladih takmicara da lakse se probiju na veliku muzicku scenu.

Od cak trinaest kandidata koji su bili u barazu, samo tri se birala da idu dalje.

Deset najboljih takmicara su:

SEDAM TAKMICARA KOJI SU AUTOMATSKI PROSLI:

Stefan Vujovic 25 god. Beograd
Boban Radojevic 32 god. Uzice
Spase Petrov 23 god. Strumica
Miodrag Trailovic 32 god. Kucevo
Marko Stolic 22 god. Smederevo
Aleksandra Aleksic 25 god. Beograd
Dimce Bozinovski 23 god. Novi Sad

TROJE KOJE JE PROSLO U BARAZU:

Filip Stojkovic 26 god. Kragujevac
Ana Vukovic 20 god. Obrenovac
Hristijan Mitrov 20god. Makedonija

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

[ad id=”244″]

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/pinkove-zvezde-cela-emisija6.jpg”]

You may also like

1 comment

Lena 18/10/2014 - 23:46

Super je emisija i ziri zabavan- samo da budu malo manje “politicki korektni”- ne mora bas svaki Makedonac i svaki Rom da prodje.Baraz je bio totalni promasaj- onaj Hristijan veze nema, kao ni ona plavojka koja je trebalo da bude izbacena jos u prvom krugu, pa prosla jer je lepuskasta! Miroslav Ilic je bas ruzno postupio prema imenjaku-samo zbog imena je trebalo da ga pusti, ovako mu ostaje u ruznom secanju zauvek.Ljubicina mama je meni preslatko pevala i za nju sam navijala, samo zbog malecke.Zivkica je toliko ljupka i mila-bolja od muza, a trebali su ih pustiti oboje, bio bi interesantniji drugi krug.Baraz totalno razocarenje! Puno klimavih petica.

Reply

Leave a Comment