Sedma Emisija Pinkove Zvezde 25.10.2014

by Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 7 25.10.2014 Najava.

Urnebesna sedma po redu epizoda prve sezone Pinkovih Zvezda gde ce Milan Kalinic pomalo da glumi clanove zirija a ponajvise Miroslava Ilica, nekako se ovog puta na nameracio na njega. A i Ceca se nameracila na Miroslava tako sto mu je u jednom trenutku zapretila sa recima “Nemoj slucajno da si spustio stolicu” bas iz razloga sto Miroslav cesto spusta stolicu da ne bi neki kandidat prosao automatski dalje sa pet glasova jer on uglavnom smatra da to nije dovoljno zasluzeno i da treba u baraz.

Najava kaze:

“Voditelj najlepsi od svih”

Jer naravno Milan Kalinic voli da sam sebe hvali, naravno sale radi, tako je i jednom kandidatu rekao da pored njega nikada nije stajao zgodniji voditelj.

A Miroslav je i pohvalio jednog kanidata da je do sada najbolji koji je pokusavao da bude “drugi Saban Saulic”.

Kao i uvek mnogo smeha, mnogo dobre muzike, pomalo skandala i dosta dobrih pevaca, sve ono sto sacinjava jedan dobar Show a Pinkove Zvezde je najbolji i najgledaniji TV Muzicki Show u Srbiji, i prati ga gledaoci iz preko 50 zemalja.

Pogledajte najavu za sedmu epizodu Pinkovih Zvezda

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/pinkove_zvezde_sezona1_epizoda7-2014-10-25-compressor1.jpg”]

[ad id=”244″]

You may also like

Leave a Comment