Trinaesta emisija Pinkove Zvezde 24.12.2016

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sezona 3 Emisija 13 Cela emisija Najava Decembar 24.12.2016

Pinkove Zvezde Epizoda 13

24. Decembar 2016 Najava Video.

Trinaesta epizoda takmicenja Pinkove Zvezde sa kojom pocinjemo drugi krug takmicenja najgledanijeg Sou programa na balkanu a i sire. Videcete neke promene u ovoj emisiji, naime tu je stari dobri clan zirija iz predhodne dve sezone kojeg svi obozavaju a koji je odusevio sve kraj malih ekrana tako sto je pristao da zameni jednog od sadasnjeg clana zirija, tacnije Aleksandru Radovic koja je iz nekog svog razloga odbila da se pojavi na snimanju.

[ad id=”244″]

Bora Djordjevic je sa zadovoljstvom prihvatio da se ponovo pojavi u crvenoj stolici na ovom fenomenalnom takmicenju na kojem je bio dve godine ili tacnije dve sezone takmicenja.

[divide]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Aleksandra Radovic se navodno naljutila jer je jedna clanica zirija trebala zamenu, a to je Dara Bubamara koja se oporavlja od operacije slepog creva. Nju je zamenila skandalozna Maja Nikolic koju navodno Aleksandra bas i ne voli.

[divide]

Nasa predobra i emotivna Dragana Mirkovic je cak i zaplakala u toku takmicenja iz razloga sto jedan takmicar nije prosao dalje a pomenutoj je bilo jako zao zbog toga.

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Najava za Trinaestu Epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”zuVfUkonLJ8″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment