Pinkove Zvezde 2 Epizoda 32 Cela Emisija 09.04.2016

by Pinkove Zvezde 2
Pinkove zvezde Sezona 2 emisija 32 Cela emisija april 09.04.2016

Krug 5 Emisija 32 Cela Emisija.

Poslednja epizoda u petom krugu takmicenja Pinkovih Zvezda, fenomenalna trideset i druga emisija puna dobre zabave, smeha kao i fantasticnih ucesnika koji ce vam ulepsati i ovo subotnje vece na televiziji Pink.

U vecerasnjoj epizodi mogli ste da uzivate sa jednim od najboljih ucesnika koji su se plasirali u sledeci, sesti krug takmicenja. Dva takmicara su ispala iz takmicenja, konkurencija je bila prevelika, sedam takmicara su se plasirali direktno u sesti krug sa maksimalnim brojem glasova dok preostalih sedmoro se borilo u barazu za pet mesta koja im omogucuju prolazak u dalje takmicenje. Takmicari koji su ostavili najvise utisaka  na clanove zirija su Janko, Jelena, Nikola, Katarina, Mite i Srdjan a pored njih u barazu su izabrani jos Ana, Predrag, Dijana, Milos i Anastazija dok su nazalost Nemanja i Jelena napustili ovo takmicenje. No, ne bi bilo prvi put da produkcija odluci da vrati neke od ucesnika takmicenja koji su ispali a pokazali su se kao izuzetno talentovani, iz tog razloga im se pruzi jos jedna prilika za dalje takmicenje ukoliko je iskoriste na pravi nacin.

[ad id=”244″]

[divide]

Takmicari koji su ispali iz takmicenja Pinkovih Zvezda:

Nemanja Kostic i Jelena Grujic.

Takmicari koji su prosli u sledeci krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Janko Ristanovic
Jelena Pajic
Nikola Kustrimirovic
Mirjana Belanovic
Katarina Gardijan
Mite Stoilkov
Srdjan Kerkez
Ana Zekovic
Predrag Kostic
Dijana Hazirovic
Milos Djordjevic
Anastazija Mitrovic

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Trideset Druga Epizoda Baraz VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”BuKkYXMASmg” width=”620″ height=”350″]

Krug 5 Epizoda 32 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”2WXLUN1iE4U” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment