Pinkove Zvezde Barazna Emisija 34 Cela Emisija 15.04.2015

by Pinkove Zvezde
Prosidba Ceca place Nemanja Semlekan zaprosio Dajana Milosavljevic Mala barazna emisija

Barazna Emisija 34 Cela Emisija.

Vanredna barazna emisija Pinkovih Zvezda u kojoj se takmicilo cak trideset i dva takmicara za treci krug. tj. cetvrtfinale koje su trenutno aktuelne. Drugi krug je imao mnogo izuzetnih kandidata i desavalo se da u jednoj epizodi nije bilo moguce odabrati samo njih deset koji ce da prodju dalje, iz tog razloga kao i nakon proslog kruga produkcija je odlucila da uz pomoc clanova zirija odabere ove takmicare i time im daju jos jednu poslednju sansu u ovoj sezoni da se izbore za prolazak dalje. Baraznu emisiju sacivanjavaju takmicari koji su zaista bili fenomenalni i veoma dragi publici a i ziriju, veoma talentovani mladi ljudi koji su morali dobiti jos jednu sansu da se pokazu na sceni, nekolicina njih je u toku drugog kruga imala i zdravstvenih problema i iz tog razloga nisu mogli da pokazu svoj maksimum, a veceras su se pokazali maksimalno i odabrali smo nove takmicare koji ce se pridruziti ostalima iz drugog kruga nakon cega ih ceka paklena borba u aktuelnom trecem krugu, cetvrtfinalu gde samo hrabri opstaju.

[ad id=”244″]

Prva petica za veceras je pripala Dusana Kostresevicu. Devetnaestogodisnji Beogradjanin osvojio je srca zirija sa Colicevom numerom “Moja draga” i osvojio svih pet glasa, time se plasirao u treci krug takmicenja.

Druga petica za drugog takmicara po redu za veceras je pripala takmicaru iz Beograda, Danilo Zivkovic, za kojeg je Miroslav izjavio da se prosli put ogresio sto mu nije dao glas, tako da je to sada ispravio i Danilo je dobio svih pet glasa.

Treca petica pripala je sestom takmicaru iz Podgorice, Aldin Avdijaj koji je sa numerom “Lejla” Hari Mata Harija zasluzio od zirija svih pet glasa, nakon numere Ceca je “napala” Milana sta taj takmicar radi tu kada je trebao da bude plasiran direktno iz predhodne emisije, no desila se zabuna koja je razjasnjena Ceci i ostalim clanovima zirija koji su sa zadovoljstvom poslali Aldina u treci krug takmicenja.

Cetvrta petica za sedmog takmicara Milana Stojanovica iz Aleksinca koji sa numerom “Oci jedne zene” nije u potpunosti zadovoljio clanove zirija jer smatraju da nije za peticu, iako je Ceca pozvala Harisa da se podigne on ipak nije u potpunosti bio za to ali je ucinio. Miroslav je hteo da spusti stolicu ali su Ceca i Marina pokusavali da ga zagovaraju, cak je i Ceca kroz smeh rekla “Vidi onu kobru tamo” jer je tako namestio ruku na crveno dugme, no na kraju se nije spustio, Milan je ostao sa pet glasa.

U ovoj emisiji takmicari moraju imati najmanje cetiri glasa zirija da bi mogli da prodju u baraz. Takmicari koji imaju tri glasa ovoga puta ne prolaze ni u baraz jer pored toliko puno takmicara tesko ce biti odluciti i svako ce da dobije onoliko glasa koliko zasluzuje. Na svaku sitnicu se obraca paznja i ziri ce biti izuzetno strog i nema mesta greskama.

Peta petica je zasluzena od strane devetog takmicara iz Uzica, Nikola Nikolic koji je sa numerom Zeljka Joksimovica “Ludak kao ja”, odusevio ziri, Harisa ostavio bez komentara, dobio je peticu kao vrata.

Sesta petica za takmicara Gojka Vujica iz Beograda koji sa numerom Sabana Saulica “Majko sve ti oprastam” nije zadovoljio sve clanove zirija, tacnije Miroslava koji je na kraju ipak podigao stolicu na nagovor preostalih clanova i publike koji su ga naterali da se podigne i time Gojku pokloni svoj peti glas iako nije bio u potpunosti zadovoljan sa njime.

Sedma petica pripala je cetrnaestom takmicaru iz Beograda, Vladimir Krunic, sa numerom Kemala Montena “Jedne noci u Decembru”.

Osma petica za veceras je dodeljena sedamnaestom takmicaru. Dvadesetdvogodisnji Slobodan Orbovic iz Prokuplja sa numerom Darka Radovanovica “Dukat” u potpunosti je odusevio clanove zirija koji su se jako brzo podigli sve do poslednjeg. Svi se secaju Slobodanovih zelenih pantalona iz prvog kruga zbog koga su ga clanovi zirija iz sale nazvali “Kermit”. Slobodan je ostao u takmicenju i plasirao se u treci krug.

Nakon osamnaestog takmicara i polovine emisije imamo samo osam petica i to su svi muski takmicari, a imamo i cetvoro koji su napustili takmicenje sa manje od cetiri glasa i nemaju pravo na baraz i sest takmicara koji su poslati u baraz sa cetiri glasa zirija.

Deveta petica je dodeljena dvadeset drugom takmicaru. Tridesetdvogodisnji Miodrag Trailovic iz Kuceva pevao je staru Nisku numeru “Simbil cvece” koju je inace pevala i Ceca u njenom starom filmu “Necista krv”. Miodrag je sa ovom numerom zasluzio svih pet glasa zirija, iako se cekalo samo na Marinin glas, nije bilo potrebe da je nepo pozove da se podigne, Miodrag je svojom izvedbom zasluzio svih pet glasa.

Deseta petica za fenomenalnog takmicara iz Podgorice, dvadesetjednogodisnji Sebastijan Bajra koji je prvo raspametio ziri u prvom krugu, a u drugom ih razocarao, sada je u baraznoj emisiji ispravio gresku iz drugog kruga i ponovo odusevio ziri, sa numerom Serifa Konjevica “Nisam te ponizio” Sebastijan je dobio ogromnu peticu.

Jedanaesta petica za dvadeset sestog takmicara. Tridesetogodisnji Beogradjanin Bogdan Martinovic je konacno uspeo da prodje u treci krug, iz drugog je ispao kada je u emisiji bio baraz petica.

Dvanaesta petica za dvadeset i osmu takmicarku. Ovo je prva takmicarka veceras koja je dobila svih pet glasa zirija, dvadesetsedmogodisnja Leskovcanka Sonja Gavrilovic sa numerom Parnog Valjka “Ugasi me”, ziri joj je sa zadovoljstvom dao svih pet glasa i pozelio joj srecan put u cetvrtfinale.

Trinaesta petica ove veceri za jos jednog takmicara, Marko Stolic dvadesetdvogodisnji takmicar iz Smedereva “zaradio” je vecerasnju peticu sa numerom Zeljka Joksimovica “Stihija” za koju je Haris prokomentarisao da bolju interpretaciju nije skoro cuo, veceras si zablistao – dodala je Ceca.

Cetrnaesta petica koja ce ostati zapamcena u ovoj emisiji i o kojoj pisu svi tabloidi, trideset prva takmicarka koja je druga takmicarka za veceras koja je dobila peticu, Dajana Milosavljevic iz Zrenjanina  dobila je ogromnu peticu sa Cecinom numerom “Zlato srecan put”.

I pala je ta dugo najavljivana prosidba u emisiji, Dajana Milosavljevic Mala je isprosena nakon nastupa, Nemanja Semlekan koji je takodje takmicar izasao je na scenu, kleknuo pred Dajanu i zaprosio je. Uz pesmu Dejana Cukica “Julija” koju je pevao Nemanja, svi su se rasplakali u studiju a najvise Ceca Raznatovic, veoma romantican momenat i dvoje predivnih zaljubljenih takmicara dobili su ogroman aplauz i ovacije.

Dajana je veceras dva puta plakala od srece, pored toga sto je prosla u treci krug takmicenja sa svih pet glasa zirija i isprosena je na predivan nacin.

Pogledajte VIDEO kako je zaprosena Pinkova Zvezda!

[mom_video type=”youtube” id=”EwhpCvTK4Tg” width=”620″ height=”450″]

Petnaesta petica za trideset drugog takmicara. Mladi Haris Sehovic iz Tutina dobio je svih pet glasova za numeru Amadeus benda “Nju ne zaboravljam”.

Sesnaeta petica za trideset cetvrtu takmicarku Tamaru Radmilovic iz Novog Sada. Peticu je dobila za numeru “Ostrvo tuge” ciji je izvodjac Selma.

Nakon trideset i sestog takmicara i emisije koja traje vec tri ipo sata dosli smo do baraza. Prolazak u treci krug takmicenja ima pravo dvadeset i dva takmicara veceras.

U toku ove vanredne emisije sesnaest takmicara je dobilo svih pet maksimalnih glasa zirija, cetiri glasa koja ih salju u baraz dobilo je dvanaest takmicara, a takmicenje bez prava na baraz napustilo je cak osam takmicara.

U barazu dvanaest takmicara bori se za samo sest mesta koja ce ih poslati u treci krug Pinkovih Zvezda.

Takmicenje bez baraza su napustili:

Milica Todorovic (20) Hrtkovci
Jovana Obradovic (15) Smederevo
Andrija Petrovic (26) Kragujevac
Milena Roknic (27) Beograd
Nina Stanimirovic (19) Beograd
Bogdan Vujic (29) Sarajevo
Aleksa Rabrenovic (25) Beograd
Maja Bozanic (20) Beograd

U barazu su prosli: Emir Bruncevic, Svetozar Andric, Tijana Cogoljevic, Aleksandra Blagojevic, Sanja Kostic i Aleksandra Veljovic

22 Kandidata koji su prosli u treci krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Dusan Kostresevic (19) Beograd
Danilo Zivkovic (22) Beograd
Aldin Avdijaj (18) Podgorica
Milan Stojanovic (27) Aleksinac
Nikola Nikolic (41) Uzice
Gojko Vujic (24) Beograd
Vladimir Krunic (25) Beograd
Slobodan Orbovic (22) Prokuplje
Miodrag Trailovic (32) Kucevo
Sebastijan Bajra (21) Podgorica
Bogdan Martinovic (30) Beograd
Sonja Gavrilovic (27) Leskovac
Marko Stolic (22) Smederevo
Dajana Milosavljevic (24) Zrenjanin
Haris Sehovic (17) Tutin
Tamara Radmilovic (27) Novi Sad
Emir Bruncevic (27) Novi Pazar
Svetozar Andric (28) Obrenovac
Tijana Cogoljevic (19) Kragujevac
Aleksandra Blagojevic (30) Uzice
Sanja Kostic (19) Beograd
Aleksandra Veljovic (21) Kraljevo
[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Barazna Emisija Epizoda 34 Baraz VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”4vBPAKM9GzI” width=”620″ height=”450″]

Barazna Emisija Epizoda 34 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”CxsVFuOjahw” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

PINKOVE ZVEZDE VANREDNA BARAZNA EMISIJA 34 SREDA 15.04.2015

PINKOVE ZVEZDE ONLINE STREAMING

 

[quote bcolor=”#ed0eaa”]

Takmicar zaprosio takmicarku: Ceca se rasplakala! Barazna emisija!

 

[/quote]

You may also like

5 comments

vera ajroja 08/07/2015 - 18:10

Od svih ovih ucesnika Medina R. Je bila najgora ali Bora je to lijepo obrazlozio kako je usla uopste i u baraz! !!!!!! mislim stvarno uzas ali sto je u svemu tome smijesno i apsurdno Medinin komentar na svu tu frku bio je da ” prateci vokali nisu bili dovoljno kompetentni”
Ma hajte molim vas, pitam se samo sta je ona sebi umislila,par komplimenata sto je dobila i djevojka naprosto “odlijepila”. Blamaza i za nju i za ziri jer ziri bi morao da cuva svoj integritet zasto je tu! !!! pozdrav

Reply
Cecana 16/04/2015 - 00:17

Jawooooooj kako je divaaaaaan ovaj Nemanja, preslatki su oboje zaista <3
Divni ste svaka cast za prosidbu, a i cestitke za prolazak u treci krug. Svaka cast oboma divni ste :*

Reply
Slavoljub 16/04/2015 - 00:15

Sta kazu za Tamaru imala je sta da pokaze xaxaxaxaxa, ja sam musko pa mi je muka kad vidim takvu pevalju da previse “izbacuje” 😀 Ona nije za peticu, ima ko je bio pa nije dobio, nije fer xaaxaxa po koji put svi to drobe 😀 Zena Djana je stara prava pevaljka, zena ima glascinu, ova je uzas xaxaxaxa 😀

Reply
Nebojsa 16/04/2015 - 00:07

Tko dade ovoj Tamari mikrofon u usta opet!!!?? UZAS!
Bravo za Nemanju, tako rade muskarcine! Bravo mali pravi si! Poz svima, nije losa emisija veceras.

Reply
Slavica 15/04/2015 - 21:45

Ovaj Milan nije bio za prolazak, nazalost nisu trebali da ga puste jer ako su pustili njega onda su trebali i ove predhodne cetvorke… decko je super ali nije za pet…

Reply

Leave a Comment