Pinkove Zvezde Epizoda 40 Cela Emisija 06.05.2015

by Pinkove Zvezde
Pinkove zvezde emisija 40 Cela emisija maj 06.05.2015

Krug 3 Emisija 40 Cela Emisija.

Vanredna barazna emisija i ove srede sa fantasticnim takmicarima kojima je produkcija u dogovoru sa zirijem pruzila jos jednu sansu da se pokazu na sceni i da prodju dalje u polufinalni krug takmicenja Pinkove Zvezde.

Jako mnogo talentovanih kandidata je napustilo takmicenje u trecem krugu jer konkurencija je bila prevelika a desavalo se da u toku jedne emisije bar jos 3 treba da prodje pored onih koji su vec izabrani novim sistemom glasanja. Ziri se hvatao za glavu kada u jednoj grupi budu sva cetiri fantasticna takmicara/takmicarke a dvoje treba da ispadnu, jako tezan zadatak za clanove zirija no jos tezi im predstoji.

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte koliko pratite emisiju: [/quote]

[yop_poll id=”24″]

[divide]

Prva grupa: Dajana Milosavljevic je prosla u baraz sa numerom “Kako sam te voljela” a protiv Marije Mitic koja je nastupila sa numerom “Rodjena sa vukovima”. Automatski dalje se plasirala Sonja Scepanovic sa numerom “Korake ti znam” dok je takmicenje napustila Tatjana Sarac sa numerom “Mornar”.

Druga grupa: Brat Saleta iz Tropiko Benda Vladimir Cvetkovic se vratio u takmicenje i automatski plasirao u polufinale sa numerom “Odlazim a volim te” dok je takmicenje napustio Dragan Veselinovic a nastupio je sa numerom “Slutim”. Barazni duel je rezervisan za Nikolu Dokidja sa numerom “Zvam sam je Emili” a protiv Sase Oljace koji je nastupio sa numerom “Daleko negde ko zna gde”.

Treca grupa: Dalje je prosla Jelena Vukojevic sa numerom “Ima jedan svijet”, automatski je ispala Marica Djukic koja je pevala numeru “Zbunjena” a u baraznom duelu borice se Jovana Obradovic koja je nastupila sa numerom “Zavoleh te” i Aleksandra Nikolov sa “Kralj Ponoci”.

Cetvrta grupa: Automatski u cetvrti krug u ovoj grupi plasirao je fenomenalni Dejvic Stojkov sa numerom “Sonce ne me gree”, takmicenje je napustio Nikola Petkovic koji je nastupao sa numerom “Ako te ona odbije”, sto je bio sok za sve u studiju jer tu numeru u originalu izvodi Ceca Raznatovic. Barazni duel po glasovima zirija je pripao Nikoli Nikolicu sa numerom “Djurdjevdan” sa kojom je odusevio ziri a protiv Milosa Djordjevica koji je pevao “Ako ima Boga”.

Peta grupa: Tijana Avramovic sa numerom “Ne dam na tebe” je automatski prosla dalje sa najvise ocena zirija, najmanje je imala Aleksandra Djeric zbog numere “Ciganka sam mala” koju po Harisovim recima nije izvela kako treba i napustila je ovo takmicenje ove sezone, baraz su zasluzile Sara Reljic sa numerom “Jutro” i Sonja Gavrilovic sa numerom “Cekala sam cekala sam”.

Sesta grupa: Vanja Lakatos je i ovog puta uspeo da se izvuce i izvodjenjem numere “Ja nista vise nemam” zasluzio je od zirija najvise ocena koje su ga poslale u dalje takmicenje i to automatski. Najmanje je zablistao Bojan Grujic sa numerom “Kad bi htjela ti” i ispao je iz takmicenja, a drugu sansu u baraznom duelu su dobili Denis Ibrahimovic sa numerom “Samo ona moze” i Miroslav Stancic koji je pevao numeru “Slucajno”.

Sedma grupa: U poslednjoj grupi u ovoj vanrednoj baraznoj emisiji najbolje se pokazala Nadezda Biljic koja je 2009 godine bila jedna od najboljih takmicara tadasnjeg takmicenja Zvezde Granda, nastupila je sa numerom “Ostavljena ja” i automatski je prosla dalje u sledeci krug takmicenja dok je za Draganu Petrovic zavrseno takmicenje zbog najmanje glasova zirija a za numeru “Kosovski bozuri”, u barazni duel sa srednjim ocenama nadmetace se Tatjana Cvetkovic sa numerom “Izvini duso izvini” a protiv Teodore Tokovic koja je nastupila sa numerom Seke Aleksic “Chivas”.

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

Dajana Milosavljevic i Marija Mitic – 300 stepeni

Nikola Djokić i Sasa Oljaca – Veruj bratu

Aleksandra Nikolov i Jovana Obradovic – Dugo te, dugo ocekujem

Milos Djordjevic i Nikola Nikolic – Jedan, dva

Sara Reljic i Sonja Gavrilovic – Da budemo zajedno

Denis Ibrahimovic i Miroslav Stancic – Nisam te se nagledao

Tatjana Cvetkovic i Teodora Tokovic – Obrase se vinogradi

[quote font_style=”italic” color=”#ffffff” bgcolor=”#000000″ bcolor=”#f409bd”]VESTI I VIDEO SNIMCI SE NON STOP DOPUNJUJU, PRATITE NAS I OSVEZITE STRANICU ZA NOVE INFORMACIJE.  [/quote]

Automatski su prosli: Vladimir Cvetkovic, Jelena Vukojevic, Dejvid Stojkov, Tijana Avramovic, Vanja Lakatos i Nadezda Biljic.

Automatski su ispali: Tatjana Sarac, Dragan Veselinovic, Marica Djukic, Nikola Petkovic, Aleksandra Djeric, Bojan Grujic i Dragana Petrovic.

U barazu su ispali: Marija Mitic, Sasa Oljaca, Aleksandra Nikolov, Milos Djordjevic, Sara Reljic, Miroslav Stancic i Tatjana Cvetkovic.

U barazu su prosli: Dajana Milosavljevic, Nikola Djokic, Jovana Obradovic, Nikola Nikolic, Sonja Gavrilovic, Denis Ibrahimovic i Teodora Tokovic.

14 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Sonja Scepanovic
Vladimir Cvetkovic
Jelena Vukojevic
Dejvid Stojkov
Tijana Avramovic
Vanja Lakatos
Nadezda Biljic
Dajana Milosavljevic
Nikola Djokic
Jovana Obradovic
Nikola Nikolic
Sonja Gavrilovic
Denis Ibrahimovic
Teodora Tokovic

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 3 Epizoda 40 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”Wx_qI7bVnAY” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment