Pinkove Zvezde Epizoda 13 Cela Emisija 06.12.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde epizoda 13 cela emisija 06. decembar

Sezona 1 Epizoda 13 Cela Emisija.

Fenomenalna trinaesta epizoda i po drugi put svih deset kandidata je odabrano bez ulaska u baraz, tacnije svih deset kandidata je automatski proslo dalje u takmicenje sa svih pet glasa zirija. Nazalost mnogo kandidata se razocaralo sto nisu dobili priliku u barazu da se bore za prolazak u drugi krug, ali opet dobili su priliku da pevaju u barazu da bi opet dobili jos jednu priliku da se izbore za drugi krug ali prvo kroz baraznu emisiju koja ce se uskoro emitovati. Naime o cemu se radi, od osam kandidata koji su poslati u baraz, biralo se samo dva kandidata koji nece ici u drugi krug takmicenja nego prvo u baraznu emisiju pa tek onda ako tamo prodju nakon toga ce ici u drugi krug takmicenja.

Sansu za baraznu emisiju su dobili:

Marija Markovic 26 god. Beograd
Nevena Milic 28 god. Vrnjacka Banja

[ad id=”244″]

10 Kandidata koji su prosli u drugi krug takmicenja:

Marija Malivuk 31 god. Sremski Karlovci
Nikola Nikolic 41 god. Uzice
Bojan Davidovic 24 god. Beograd
Nemanja Todorovic 22 god. Beograd
Maja Bozanic 20 god. Beograd
Zarko Stanojevic 26 god. Batocina
Jelena Cirković 15 god. Arilje
Vladan Nesic 20 god. Doboj
Aleksandra Djeric 25 god. Uzice
Milos Rankovic 31 god. Kragujevac

Fenomenalna trinaesta epizoda je zaista bila urnebesna, mnogo dobre zabave i smeha, mnogo dobre muzike i talentovanih takmicara, napeto od prvog do poslednjeg minuta emisije. Bilo je tu i par momenata pomalo cudnih, pomalo blesavih a i mnogo smesnih. Milan koji se pogubio pored jedne prelepe takmicarke zbog koje se Miroslav Ilic podigao, da bi kako kaze mogao da duze da uziva u pogledu, mada nije mogao da potvrdi da je i sa zvukom imao isto misljenje, pa sve do bockanja drugih clanova zirija.

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Sezona 1 Epizoda 13 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”2XTXKDFRs1k”]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

1 comment

marija 05/01/2015 - 20:47

kakavo je ovo ponašanje žirija’ G.Marina nepristojno sedi, kao da je u krevetu,Miroslav kao da je sa onoga sveta,aHaris najvece razočaranje u korišcenju nepristojnih reči,jedan drugog pozivaju da glasaju, bez ikakvog samostalnog mišljenja.Mi ozbiljni gledaoci od Vas kao ozbiljne estradne umetnike smo aa očekivali kvalitetno ocenjivanje,nisu svi rođeni za pesmu i nemoraju svi da prođu.Nije dovoljno da je slatka, da je iz Sofije i td..Od vas smo očekivali kvalitetno pevanje i ozbiljnost u povereni zadatak pa bi i bilo više zainteresovanih, podignite ovu Srbiju iz blata

Reply

Leave a Comment