Pinkove Zvezde Epizoda 14 Cela Emisija 13.12.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde epizoda 14 Cela emisija 13.12.

Sezona 1 Epizoda 14 Cela Emisija.

U cetrnaestoj epizodi Pinkovih Zvezda ziri je bio malo skrt sa peticama tacnije bili su veoma strogi u ovoj emisiji, samo su Ceca i Bora bili meksi, dok Miroslav, Haris i Marina su jako slabo davali glas. Mnogi komentarisu da je ova epizoda bila izuzetno losa sto se tice kandidata, samo pet petica je bilo a to su dobili Sasa Kocic, Bojan Grujic, Bojan Andov, Haris Sehovic i Marija Jovicic. U barazu nije bilo preterano tesko odabrati preostalih pet kandidata koji ce da se pridruze peticama i time osiguraju prolaz u drugi krug takmicenja.

Dva kandidata su napustili takmicenje, Darko Stanojevic koji je imao dva glasa zirija i Ivica Nikolic koji nije dobio cak ni jedan glas. Ziri se pokajao kasnije sto ih nisu pustili u baraz jer nisu bili bas toliko losi, ali tako su glasali i tako je ostalo, nazalost.

Sto se tice Ivice Nikolica (22) Vranje, dobili smo mnogo komentara koji su se protivili oceni zirija a takodje i ponasanju, citiracemo jednog fana:

[quote font_style=”italic” color=”#d3023d” align=”right”]Dok je Ivica pevao ziri je izgledao kao na pauzi, nisu opste obracali paznju na onoga ko peva, pricali su medjusobno i smejali se, komentarisali svakakve stvari ali ne i njegovo pevanje, dok su se oni zanimali sa nicim pesma se zavrsila i oni su ostali dole, bez ikakve reci, kao da nisu ni culi da je decko uopste i zavrsio sa pevanjem. Sramota! Ivica nije to zasluzio, decko ima glas i mogao je bar u baraz da ode a ne da ostane bez i jednog glasa, zaista velika nepravda, kakvi su i kakve su sve prolazile u baraz, pa i u dalji krug, to nije u redu![/quote]

[ad id=”244″]

Trinaest kandidata je poslato u baraz, a samo pet se biralo za dalje takmicenje.
U barazu su prosli: Goran, Marko, Kristina, Vladimir i Ibrahim.

10 Kandidata koji su prosli u drugi krug takmicenja:

Sasa Kocic 33 god. Cajetina
Bojan Grujic 28 god. Beograd
Bojan Andov 26 god. Kocani, Makedonija
Haris Sehovic 17 god. Tutin
Marija Jovicic 32 god. Beograd
Goran Mladenovic 26 god. Nova Pazova
Marko Zakula 19 god. Beograd
Kristina Kuzmanovska 28 god. Beograd
Vladimir Kostic 23 god. Banjaluka
Ibrahim Petronijevic 19 god. Bec, Austrija

Malo varnica izmedju clanova zirija kao i uvek doprinelo je tome da emisija bude zanimljivija i smesnija, Miroslav je rekao za Harisa i Marinu da su namcori, Ceca je rekla da su Marina i Miroslav ustali na levu nogu, Bora je rekao da treba dati Miroslavu cokoladicu i Marini prasetinu i ren da mogu da zavrse posao.

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Sezona 1 Epizoda 14 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”OT7V084b4U4″]

Sezona 1 Epizoda 14 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”Fulz7f4JNVk”]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment