Pinkove Zvezde Epizoda 18 Cela Emisija 10.01.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde 18 Cela Emisija 10 Januar 2015

Sezona 1 Epizoda 18 Cela Emisija.

Druga u ovoj godini, osamnaesta epizoda Pinkovih Zvezda je bila vrlo uzbudljiva, blizi nam se kraj prve sezone, jos samo tri epizode je ostalo i postalo je izuzetno gusto, ziri ce biti na sve tezim mukama.

U ovoj epizodi ziri je bio izuzetno strog, po Miroslavu trebalo je jos vise biti strogoce jer je bio ljut zbog dva kandidata koji su dobili tri glasa jer smatra da nisu zasluzili da idu cak ni u baraz a to su Danijela i Damir.

Po Harisu nas dragi voditelj Milan Kalinic je dobio nadimak „Kaki“ na cega su sve svi slatko isejali.

Varnice izmedju clanova zirija su bile ovog puta vece nego inace, pa cak i sa Milanom na kojeg se Ceca naljutila jer je stalno prekida. A zbog Cece Milance je klekao da bi joj trazio oprostaj.

Haris Dzinovic je bio odusevljen drugom takmicarkom Dusicom Stevanovic za koju su svi navijali, ali Marina nije htela da joj da glas sto je prouzrokovalo mnogo losih komentara na racun poznatog pisca tekstova. Inace Dusica je odvalila u barazu i ostavila sve bez teksta, naravno prosla je u dalje takmicenje iz baraza.

Jako zabavna osamnaesta emisija u kojoj je bilo mnogo pesama od Cece, cak pet, pa cak i u barazu, vecerasnja epizoda moglo bi se reci je bio mali Cecin koncert 🙂

 

[ad id=”244″]

U barazu su prosli: Dusan Kostresevic, Dusica Ikonic i Nena Crnovcic.

10 Kandidata koji su prosli u drugi krug takmicenja:

Pavle Dejanic 27 god. Sabac
Andrija Petrovic 26 god. Kragujevac
Bogdan Vujic 29, Istocno Sarajevo
Dejan LJubenovic 24 god. Cuprija
Filip Mitrovic 26 god. Cacak
Miroslav Stancic 34 god. Ralja
Slobodan Radanovic 24 god. Zrenjanin
Dusan Kostresevic 19 god. Novi Sad
Dusica Ikonic 33 god. Merosina
Nena Crnovcic 17 god. Novi Sad

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Sezona 1 Epizoda 18 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”UJzaSvzKr1Q” width=”620″]

Sezona 1 Epizoda 18 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”l8IDsdL481Q” width=”620″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

3 comments

Jakob 12/01/2015 - 15:13

Mnogo sam razocarana u ziri,jer svakom prilikom omalozavaju naseg sarmatnog Milana.Pa pobogu nije on mali djecak a niti je ovce sa njima cuvao,nego je to jedan odrastao covjek,pa zasto onda nadimak KAKI da mu daju,e tu su pojedinci ziria pokazali svoj karakter i inteligenciju,SRAMOTA,Milan je nasa dusa i to neka sebi iza usiju zapisu.Pozdrav

Reply
Dragan 11/01/2015 - 17:32

ovo troje što je prošlo baraž ili imaju nekog uticajnog ili debeo buđelar, jer kvalitetom nisu prošli. bruka i sramota prvo za žiri, a posle i za pink televiziju. sad sam gledao i više nikad

Reply
Pinkove Zvezde 11/01/2015 - 17:50

Nisu kvalitetom prosli? A ko je to po vama bio kvalitetniji, tj. ko to vas nije prosao pa ste sada besni na sve? 🙂

Reply

Leave a Comment