Pinkove Zvezde Epizoda 23 Cela Emisija 07.02.2015

by Administrator
Pinkove zvezde epizoda 23 cela Emisija 07 Februar

Sezona 2 Epizoda 23 Cela Emisija.

Drugi krug takmicenja i fantasticna druga epizoda takmicenja Pinkove Zvezde koja je jedna od najboljih do sada. Desavalo se da bude mnogo petica i cak i da ne bude baraza, ali se nije desavalo da petice idu u baraz zbog previse jake konkurencije.

Petice su prstale na sve strane, fenomenalni kandidati u ovoj emisiji odusevili su clanove zirija, na pola emitovanja bilo je vise petica nego takmicara za baraz sto je stvorilo veliku frku i kod takmicara i kod clanova zirija jer se nije znalo kako ce se zavrsiti, ako bude previse petica onda ce zadatak biti jos tezi nego inace. Odavno nismo imali ovako jaku emisiju u kojoj toliko puno takmicara ima pet glasa zirija.

Samo jedan takmicar je imao tri glasa, ostali koji idu u baraz imaju po cetiri glasa sto znaci da im je jako malo falilo da automatski prodju dalje.

Spase Petrov je i u ovom krugu odusevio ziri i publiku, naravno odmah u prvoj pesmi je dobio maksimalan broj glasova i jako lepe komentare.

Nadezna Biljic takodje takmicarka koja je ostala vrlo zapamcena, koju cak Ceca prati u njenoj karijeri, u prvom krugu je bila jedina u njenoj emisiji koja je dobila pet glasa zirija, a eto i jos jedna petica je pala veceras, odusevila je ziri sa svojim talentom.

Poslednja takmicarka Tatjana Cvetkovic sa fenomenalnim glasom i ovog puta je dobila fantasticne komentare zirija jer zaista ima jako puno talenta, pored nje cak i njen suprug se bori na ovom takmicenju a koji je takodje prosao u predhodnoj emisiji.

Ni jedan takmicar nije napustio takmicenje sa manje od tri glasa zirija.

7 takmicara je poslato u baraz da se bore za dalji prolazak u takmicenje, ali zbog previse petica takmicari su ostali bez prilike za akapelu. Devana Nardeli, Aleksa Rubenovic, Sasa Djuric, Aleksandra Veljkovic, Damjan Radovanovic, Boris Gospojevic i Svetozar Andric, svi sa cetiri glasa zirija osim Sase koji je imao tri, napustili takmicenje zbog previse dobrih kandidata ali to ne znaci da neko od njih nece biti odabran za baraznu emisiju koja ce biti emitovana na kraju drugog kruga. Vrlo jaka konkurencija u ovoj epizodi, najjaca do sada.

Trinaest kandidata su prosli automatski u dalje takmicenje sa maksimalnih pet glasa zirija i iz tog razloga moraju svi u baraz jer moze ih proci samo deset. Sto znaci da troje moraju napustiti takmicenje.

Po prvi put od pocetka takmicenja ima ovoliko petica, po prvi put petice se bore u barazu da potvrde svoj prolazak u treci krug takmicenja, kao sto vidite takmicar i kad dobije pet glasa to nije siguran prolazak u potpunosti dok god se emisija ne zavrsi, bas zbog ovakvih jakih kandidata, tek smo u drugom krugu a slede sve bolje i bolje emisije i jos uzbudljivije.

[ad id=”244″]

U barazu su napustili takmicenje: Bogdan Vujic, Nikola Nikolic i Bogdan Martinovic.

10 Kandidata koji su prosli u treci krug takmicenja Pinkove Zvezde:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Milan Petkovic 22 god. Beograd
Zoran Busin 27 god. Zrenjanin
Teodora Tokovic 25 god. Beograd
Marko Milic 24 god. Nis
Spase Petrov 23 god. Strumica
Bojan Andov 26 god. Kocani
Enis Todic 22 god. Novi Pazar
Nadezda Biljic 24 god. Valjevo
Aca Milosavljevic 21 god. Bor
Tatjana Cvetkovic 30 god. Beograd

[divide color=”#d823db”]

[quote bcolor=”#e204db”]GLEDAJTE PINKOVE ZVEZDE ONLINE UZIVO PRENOS!!![/quote]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Sezona 2 Epizoda 23 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”NwGpteHUhcE” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Epizoda 23 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”_SRGh6pJviU” width=”620″]

You may also like

4 comments

Miroslav Nikolic 08/02/2015 - 19:11

Članovi stručnog žirija, koji su najviši vrh naše muzike, su savršeno, časno, objektivno, pošteno i nepristrasno odradili svoj posao, da se ne može ama baš ništa prigovoriti.
Toliko bih voleo da neko od muških pevača u nekoj od narednih emisija nastupi sa pesmom Harisa Džinovića “Gdje su naši dani” sa festivala “Ilidža-1976” i sa pesmom Miroslava Ilića “Kad grožđe zri”, koje pesme plene svojom lepotom, sadržajnošću, muzikalnošću, odnosno sa svim mogućim atributima koji krase prelepu pravu pesmu. Dobro bi bilo, ako to vreme emisije dozvoljava, da nam se u svakoj emisiji bar po jedan član žirija – pevač predstavi sa jednom od svojih starih pesama. Prosto mi se čini da Miroslav Ilić nikada više nije javno na TV zapevao ovu svoju pomenutu pesmu otkako ju je snimio na singl-ploči, da je takva pesmetina u najpozitivnijem smislu te reči ostala zaboravljena, a za mene je to jedna od nekoliko iz samog vrha njegovih najlepših pesama i vrlo je često pevam. Ja zapravo nikada ranije nisam ni imao priliku da čujem tu pesmu, niti preko radija dok smo bili upućeni samo na radio prijemnike, niti potom na TV, već pre nekoliko godina slučajno na internetu i od tada mi ova pesma ne izlazi iz pameti, jer je toliko lepa da pleni i opčinjava svojom sadržajnošću i muzikalnošću, u kojoj je Miroslavljeva umilna boja glasa došla do vrhunskog izražaja. Isto važi i za pomenutu pesmu Harisa Đžinovića.

Reply
grabovac miroslav siljo 14/02/2015 - 14:55

super ste…

Reply
grabovac miroslav siljo 14/02/2015 - 15:30

subota je raduje se svako,ta se ljubav ne ostavlja lako.
gledaju se tada zvezde pinka,jer za dusu to je prava sminka.
pojavi se taj milan famozni,ljek on ti je bas svakoj nervozi,
svaku lepu pogleda otraca,prica mu je strana malo jaca.
u ziriji pet elitnii ljudi,,svaki od nji kao jedan sudi
o sustini bas realni svisu.prema nikom pogresili nisu.
ceca, haris ,mik,marina i borai.sad subota bez nih nije fora.
tu su ispred kandidata nasi,bez potrebe njih se svako plasi.
dok slusaju onih ne vide,kandidati ipak njih se stide.
ocenjuju pevace buduce,dal ce proci ili su za kuce
ali svima oni sansu daju,mnogi od njih vec pevati znaju
haris nam je za sve kompententan,al sa svojom pricom nije stetan.
ceca nam je prava srpska mati,i nju vole bas svi kandidati,
miroslav je nadzak,tako milan kaze,i publika sa njime se slaze
marina je dobra u sustini ima dusu za to se ne brini.
bora on je ko srbije pola,kod njega je brate sve bez fola.
to je malo ukratko o njima,i pozdrav vam saljem sada svima.
emisiju vi pravu imate,i bolesnog raspolozit znate.
ja nedeljom reprizu uplim,bez vas nesto nekako mi fali.
o vama se moze vako reci,muzicki ste umovi naj veci.
viste ljudi bez zamerke grama,mogu reci blago nama s vama.
mitrovicu ti presretan budi,emisiju bas ti vole ljudi.
fala bogu kad bar nesto ima,,u srbiji sto narodu stima.
emisija za desetku cistu,u svako me poglkedu i smislu.
subota mi ko narkotik dode,jedva cekam da sedmica prode..
milance procitaj to javno ljudima,neka svakm srce zaigra u grudima.

miroslav siljo grabovac teslic

.

Reply
Dusko 08/02/2015 - 01:15

BRAVOOOOOO ZAISTA FENOMENALNA EPIZODA PINKOVE ZVEZDE, NAJBOLJA EPIZODA KOJU SAM IKAD GLEDAO DO SADA!
OVA POSLEDNJA EPIZODA PINKOVE ZVEZDE ME JE ODUSEVILA I ONAJ KO JE PROSAO ZAISTA JE IZUZETNO TALENTOVAN I NE ZNAM KO JE BOLJI. SAME PETICE U BARAZU SU NAPRAVILE HAOS! BRAVO!

Reply

Leave a Comment