Pinkove Zvezde Epizoda 29 Cela Emisija 21.03.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde epizoda 29 Cela emisija mart 21.03.2015

Krug 2 Emisija 29 Cela Emisija.

Blizimo se trecem krugu takmicanja, jos svega par emisija ostalo je do kraja ovog drugog kruga kada nas ocekuje barazna emisija a nakon toga krece jos veca zabava. Vecerasnja emisija je bila dosta losija od predhodne, tacnije takmicari se nisu bas najbolje pokazali i nisu zadovoljili kriterijume zirija. Pocetak emisije je poceo sa trojkama a ubrzo se desilo da takmicarka nije dobila ni jedan glas. A nakon nje odmah i jos jedna koja nije dobila priliku da peva i drugu pesmu.

Prva petica za veceras je zasluzena od strane sedmog takmicara Bojana Grujica, koji i pored zdravstvenih problema sa grlom uspeo je da zasluzi veliku peticu od strane clanova zirija. Nakon prve numere “Andjeo cuvar” imao je cetiri glasa, Miroslav je cekao drugu numeru u kojoj mu je i dao glas a pevao je “Sve jos mirise na nju”.

Drugu peticu je zasluzio takmicar Milos Skrkic, prva numera koju je pevao “Dobro vece izgubljena nado” najvise je odusevila Miroslava Ilica koji voli da cuje takve pesme u ovom takmicenju, posebno ako takmicar ume da je iznese na pravi nacin. Druga numera koja je i dobila peticu “Da me nije” autora Zeljka Samardzica najvise se svidela Marini koja je i sugerisala da se svi podignu da bi Milos dobio pet.

[ad id=”244″]

Nakon deset takmicara i polovine emisije samo dve petice, dva takmicara koja su napustili takmicenje i sest takmicara koji su poslati u baraz.

Takmicenje bez prava baraza napustili su: Mirjana Milosavljavic koja nije imala ni jedan glas i Marija Milosevic koja je imala dva glasa zirija.

Treca petica je otvorila drugi deo emisije, jedanaesti takmicar Petar Cvetkovic odusevio je Harisa sa prvom numerom “I kad me svi zaborave”, zvao je sve da se podignu jer je zeleo da mu odmah daju svih pet stolica, medjutim pored njega podigli su se samo Maroslav i Bora. Ceca se podigla na pocetku druge numere “Oprosti mi sto te volim”, a Marina pred kraj i time je Petar poslat u treci krug takmicenja.

Cetvrtu peticu zasluzio je Aleksa Savic, mladi Beogradjanin koji je odusevio ziri, jos u prvoj numeri “Slike u oku” legendarnog autora Luisa, dobio je svih pet glasa zirija, Ceca je ostala poslednja dole medjutim Haris je insistrao da se podigne i odmah da Aleksi glas iako je ona razmisljala da saceka drugu numeru. Haris je prokomentarisao da je Aleksa fenomenalno otpevao ovu pesmu u potpunosti na svoj nacin. Druga numera je samo potvrdila peticu a pevao je “Neka padaju kise”

Peta petica za veceras dodeljena je cetrnaestom takmicaru Alemu Bajrovicu ali tek nakon druge numere. Prva koju je pevao je “Mustuluk” sa kojom je naravno odmah podigao Boru cija je to omiljena pesma, nakon njega se podigao Haris i Miroslav, dok su “devojke” ostale dole i cekale da cuju drugu numeru. Alem je sa drugom numerom “Obrisi suze draga” uspeo i njih da podigne i time zasluzeno prosao u treci krug takmicenja. Haris je prokomentarisao da je ovo prvi kandidat koji je sebi odabrao dobru pesmu, a Ceca je na to dodala da on i sam ne zna sta ce sa svojim glasom jer je toliko jak i mocan.

Sesta petica u ovoj emisiji Sedat iz Novog Pazara, dobio je u prvoj numeri samo tri glasa i to od Miroslava, Bore i Marine, dok su Haris i Ceca cekali drugu numeru nakon koje su se i podigli.

Sedma petica koju je dobio poslednji takmicar u ovoj emisiji a koji je i zvezda ove veceri, Ivan Kurtic iz Nisa, takodje je i u ovom krugu odusevio clanove zirija a koji su ga pocastili ogromnim aplauzom, dobio je svih pet glasa odmah u prvoj numeri, u drugoj je potvrdio svoju peticu a nakon toga je i na zahtev clanova zirija otpevao akapelu jedne strane numere koja ih je toliko dotukla da je Haris Dzinovic izjavio da je on pobednik Pinkovih Zvezda.

Nakon dvadeset takmicara, sedam petica, dvoje su napustili takmicenje a jedanaest takmicara u barazu se bore za samo tri mesta koji ce da se pridruze peticama.

A takodje ziri je odabrao i tri takmicara kao sugestiju za baraznu emisiju.

 U TOKU JE DODAVANJE INFORMACIJA I VIDEO SNIMAKA OSTANITE UZ NAS.

U barazu su prosli : Stefan Vujovic, Dragana Rakcevic i Maja Milosevic.

10 Kandidata koji su prosli u treci krug takmicenja Pinkove Zvezde:

[images type=”carousel” cols=”three” auto_duration=”2000″ auto_slide=”true” lightbox=”true”]
[image link=”2085″ image=”2085″]
[image link=”2084″ image=”2084″]
[image link=”2083″ image=”2083″]
[image link=”2082″ image=”2082″]
[image link=”2081″ image=”2081″]
[image link=”2080″ image=”2080″]
[image link=”2079″ image=”2079″]
[image link=”2078″ image=”2078″]
[image link=”2077″ image=”2077″]
[image link=”2076″ image=”2076″]
[/images]

[three_fifth][ad id=’1687′][/three_fifth]

Bojan Grujic (29) Beograd
Milos Skrkic (27) Beograd
Petar Cvetkovic (23) Nis
Aleksa Savic (17) Beograd
Alem Bajrovic (19) Sarajevo
Sadat Rizvanovic (31) Novi Pazar
Ivan Kurtic (31) Nis
Stefan Vujovic (25) Beograd
Dragana Rakcevic (19) Podgorica
Maja Milosevic (25) Jagodina

[divide color=”#d823db”]

[quote bcolor=”#e204db”]GLEDAJTE PINKOVE ZVEZDE ONLINE UZIVO PRENOS!!![/quote]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Sezona 2 Epizoda 29 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”KwNRNDw5B5Y ” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Sezona 2 Epizoda 29 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”CRRkY7NRtRg” width=”620″]

You may also like

Leave a Comment