Pinkove Zvezde Epizoda 35 Cela Emisija 18.04.2015

by Pinkove Zvezde
Treci Krug Pinkove zvezde emisija 35 Cela emisija april 18.04.2015

Krug 3 Emisija 35 Cela Emisija.

Pinkove Zvezde i druga emisija treceg kruga takmicenja sa novim pravilima. Nedostajace nam baraz petica jer po novom nacinu ocenjivanja tako nesto necemo vise moci da gledamo. Takmicari podeljeni u pet krugova i u prvom delu emisije prolaze samo petoro dok se u drugom delu emisije tj. u barazu bira preostalih petoro takmicara koji ce se plasirati u cevrti krug takmicenja tj. polufinale.

Po mnogobrojnim komentarima mnogo fanova ne prihvata ovaj nacin glasanja koji je promenjen u trecem krugu, misljenja su podeljena i zato smo napravili glasanje da detaljnije proucimo da li vam se vise svidja stari ili novi nacin glasanja zirija u emisiji, te vas molimo da date svoj glas:

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[divide]

Prva grupa takmicara i ovog puta su prve devojke. Maja Milosevic sa Cecinom numerom “Da ne cuje zlo”, Aleksandra Djeric sa numerom Maje Nikolic “Uzmi me”, Marija Jankovic sa Breninom numerom “Ja nemam drugi dom” i Marica Djukic sa Stojinom numerom “Zena starija”.

Marija Jankovic se plasirala direktno u finale sa najvise bodova 44. Marica Djukic je napustila takmicenje sa najmanje bodova svega 28. Duel u barazu je obezbedila Aleksandra Djeric a protiv Maje Milosevic!

Marija Jankovic – Ja nemam drugi dom

[mom_video type=”youtube” id=”oFrP6_hE-xk” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Drugu grupu u ovoj epizodi Pinkovih Zvezda sacivanjavaju momci. Prvi je nastupio Sasa Katancic sa numerom “Potrazicu oci nesto zelenije” ciji je autor Marinko Rokvic. Drugi u grupi je Nikola Petkovic sa numerom Hari Mata Harija “Lejla”. Kao treci nastupio je Stiven Ibic sa numerom Serifa Konjevica “Nisam te ponizio”. Cetvrti takmicar Enes Todic nastupio je sa numerom Toseta Proeskog “Dal` si sretnija”.

Sasa Katancic se plasirao direktno u finale sa najvise bodova 46. Nikola Petkovic je napustio takmicenje sa najmanje bodova svega 39. Duel u barazu je obezbedio Enis Todic a protiv Stivena Ibica!

Sasa Katancic – Potrazicu oci nesto zelenije

[mom_video type=”youtube” id=”E1SCyjs5I7U” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Treca grupa i ponovo devojke nastupaju. Prva takmicarka Jasminka Dujmovic nastupila je sa numerom Beti Djordjevic “Pocnimo ljubavi iz pocetka”. Druga takmicarka koja je nastupila je Rada Janevska sa numerom Toseta Proeskog “Po tebe”. Treca takmicarka koja je dobila fantastican ogroman aplauz, publika je vristala nakon njene interpretacije grupe Kaliopi “Bato” na koju je Haris postavio pitanje “Sta ces ti uopste ovde?” Aleksandra Aleksic koja je rasturila ceo studio! Cetvrta takmicarka koja je takodje dobila mnogo aplauza za numeru “Ima jedan svijet” Sonja Scepanovic odusevila je ziri.

Aleksandra Aleksic se plasirala direktno u finale sa najvise bodova 49. Jasminka Dujmovic je napustila takmicenje sa najmanje bodova svega 36. Duel u barazu je obezbedila Rada Janevska a protiv Sonje Scepanovic!

Aleksandra Aleksic – Bato

[mom_video type=”youtube” id=”luw9jts86Oo” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Cetvrta grupa pripada momcima. Prvi takmicar koji je otvorio ovu grupu je Mladjen Tosovic sa numerom Tome Zdravkovica “Kisa je padala”. Nakon njega fantasticni Zoran Busin sa numerom Hari Mata Harija “Strah me da te volim” sa kojom je odusevio ziri. Treci takmicar koji je napravio sou na sceni sa numerom Zeljka Sasica “Crna zeno prokleta bila” zabavio je sve u studiju sa svojim vratolomijama i ubacivanjem dzinglova izmedju teksta. Cetvrti takmicar Predrag Kostic koji nije dozvolio da ga obuzme tuga zbog ispadanja prve takmicarke a njegove devojke Marice, numera Tropiko Benda “Mislicu ne tebe” je odusevila ziri, tj. oduvao je po recima Marine Tucakovic.

Predrag Kostic se plasirao direktno u finale sa najvise bodova 50. Zoran Busin je napustio takmicenje sa najmanje bodova svega 38. Duel u barazu je obezbedio Mladjen Tosovic a protiv Bogdana Jokica!

Predrag Kostic – Mislicu na tebe

[mom_video type=”youtube” id=”26ZjYaG5qVU” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Petu grupu veceras predstavljajuuuuu barbike 🙂 Cetiri devojke koje izgledaju kao barbike predstavljaju poslednju petu grupu u vecerasnjoj emisiji a koje su raspametila Milana Kalinica koji se umalo nije onesvestio kada su izasle. Prva takmicarka u poslednjem krugu veceras je Sanja Kostic sa numerom “Dokaz” Svetlane Cece Raznatovic. Druga takmicarka Tamara Radmilovic nastupila je sa numerom Sanje Djordjevic “Ti zaplakaces na mojoj strani kreveta”, ziri je najvise pohvalio njen nastup, a Miroslav prokomentarisao da nema potrebe da non stop spusta suknju kad je vec htela da izgleda provokativno. Treca takmicarka sa numerom Radmile Manojlovic “Rodjendan” Aleksandra Blagojevic koja je u poslednjem trenutku promenila numeru koju ce da peva, a prvobitno je htela Cecinu pesmu prodji samnom kroz crveno, no predomislila se zbog komentara zirija da ne trebaju da pevaju Cecine pesme. Na kraju, kao poslednja takmicarka za veceras nastupila je Gabrijela Pejcev sa Cecinom numerom “Ljubav fatalna”.

Gabrijela Pejcev se plasirala direktno u finale sa najvise bodova 49. Sanja Kostic je napustila takmicenje sa najmanje bodova svega 34. Duel u barazu je obezbedila Aleksandra Blagojevic a protiv Tamare Radmilovic!

Gabrijela Pejcev – Ljubav fatalna

[mom_video type=”youtube” id=”8GED_eTqZ94″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

Maja i Aleksandra – Veseljak

Maja Milosevic je pobedila u ovom duelu sa svim desetkama.

[mom_video type=”youtube” id=”ezdkLMou5IY” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Stiven i Enis – Ko te ima taj te nema

Enis Todic je pobedio u ovom duelu sa najvise glasova, ziri je tesko odlucio.

[mom_video type=”youtube” id=”mcJVg4NA68o” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Rada i Sonja – Sudnji dan

Rada je pobedila u ovom duelu sa samo jednim glasom razlike.

[mom_video type=”youtube” id=”HNxwfXY96gs” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Bogdan i Mladjen – Ove noci jedna zena

Mladjen je pobedio u ovom duelu sa glasovima zirija cetiri prema jedan.

[mom_video type=”youtube” id=”EmlxK7iJbCA” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Aleksandra i Tamara – Tako Mlada

Aleksandra Blagojevic je pobedila u ovom duelu, po recima zirija ni jednoj pesma nije legla.

[mom_video type=”youtube” id=”DIlQmfmTGB4″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

Automatski su prosli: Marija Jankovic, Sasa Katancic, Aleksandra Aleksic, Predrag Kostic, Gabrijela Pejcev.

Automatski su ispali: Marica Djukic, Nikola Petkovic, Jasminka Dujmovic, Zoran Busin, Sanja Kostic.

U barazu su ispali: Aleksandra Djeric, Stiven Ibic, Sonja Scepanovic, Bogdan Jokic, Tamara Radmilovic.

U barazu su prosli: Maja Milosevic, Enis Todic, Rada Janevska, Mladjen Tosovic, Aleksandra Blagojevic.

10 Kandidata koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Marija Jankovic (31) Leskovac
Sasa Katancic (36) Beograd
Aleksandra Aleksic (25) Beograd
Predrag Kostic (25) Zajecar
Gabrijela Pejcev (22) Sofija
Maja Milosevic (25) Jagodina
Enis Todic (22) Novi Pazar
Rada Janevska (34) Skoplje
Mladjen Tosovic (28) Prijepolje
Aleksandra Blagojevic (30) Uzice

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 3 Epizoda 35 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”2XEQExNx0SM” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

 TV PINK UZIVO PINKOVE ZVEZDE ONLINE

Tagovi:

Pinkove Zvezde Emisija 35 Cela Emisija, Pinkove Zvezde Svi takmicari 35 Epizoda, Pinkove Zvezde ko je ispao, Pinkove Zvezde ko je prosao, Pinkove Zvezde 18.04.2015, TV Pink Uzivo preko interneta, Pinkove Zvezde poslednja emisija, Pinkove Zvezde zadnja emisija, Nove Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde treci krug, Pinkove Zvezde zadnja emisija cela, Ko je ispao u Pinkovim Zvezdama, Pinkove Zvezde 18 April, Takmicari Pinkovih Zvezda, Nova pravila u Zvezdama, Pinkove Zvezde epizoda 35 Cela emisija, tv Pink uzivo, Pink Online, Pinkove Zvezde online, Pink preko neta, Cela emisija 35, Cela epizoda 35, Epizoda 35 Cela emisija, Pinkove Zvezde od 18.04,Pinkove Zvezde cela emisija 18.04.2015, Pinkove Zvezde nova od 18/4/2015 cela emisija 35, Pinkove zvezde 35 youtube, no Download Videos, Pinkove Zvezde Android App, Pinkove Zvezde download Android application, Pinkove Zvezde aplikacija za android, Trideset peta emisija Pinkove Zvezde, trideset peta epizoda Pinkovih Zvezda, Pinkove zvezde 35 emisija, Free Download app apk, Pinkove zvezde video snimci, Youtube Video, TV Show, Watch Pink Stars, Pink Stars Online, Free Online TV Show, New episode Pink Stars, Youtube emisija 35 Cela emisija, Takmicari koji su prosli u 35 epizodi, Takmicari koji su ispali u 35 emisiji Pinkove Zvezde

You may also like

6 comments

turqan 10/09/2015 - 21:32

pinkove zvezde najlepsa emisija i najbolja meni jako mi se dopada i ziri i publika i voditel svi su fenomenalni najvise od ziri volim CECU a najmanje MIROSLLAVA mrzim ga zato sto je mallo nepravican ,zato sto voli da pritisne crveni taster ,ja zaista sam uzivalla dok sam gledalla ovu emisiju.. Pozdrav za svih vas …Ljubim vas… CAO ,CAO

Reply
arpad varga 20/04/2015 - 17:17

Postovani gospodine Mitrovicu shvatio sam i pre ali se to potvrdilo u poslednjoj emisiji od 18 aprila da vecina clanova ziriji imaju jako lose muzicko odrazovanje i sluh. Naime prateci vasu emisiju dosao sam do zakljucka da su mnogi mladi ljudi koji su se pojavili i pevali i ispali bili puno boljih glasovnih mogucnosti nego oni sto su prosli dalje.Navodim slucaj Mladjana koji je po misljenju mnogih mojih prijateljabio bolji od svog suparnika koji cak i tekst zaboravio ispao.Mlada Bugarka je po misljenju mnogih samo zato prosla jer njen izgled pleni muske poglede ali je glasovno mnogo ,mnogo slabija od svojih suparnica,tako da sam dosao do zakljucka da ziri vise gleda izgled nego li glasovne mogucnosti.Moram i to napomeniti da po misljenju mnogih mojih prijatelja a mog licno jedino Bora Corba ima pravu muzicku potkovanist i realan pogled na celu situaciju i svoj posao radi korektno. Spostovanjem i pozdrav. PS. Ziri pinkovih zvezdica je mnogo,mnogo kvalitetniji strucno obrazovaniji.

Reply
Ania 18/04/2015 - 22:09

Pozdrav iz Poljske:-)….samo sam ne radi i ne mogu da dalje gledam..

Reply
Administrator 18/04/2015 - 22:13

Veliki pozdrav i vama! Drago nam je da se gledamo u Poljskoj 😀 Gledajte TV Pink live i gledajte emisiju, radi sve kako treba, osvezite stranicu i ponovo ce se pokrenuti. Uzivajte 🙂

Reply
Jasmina 18/04/2015 - 20:53

Ne radi …kazu da je nastala neka greska…

Reply
Administrator 18/04/2015 - 21:11

VIDEO SNIMCI SE DODAJU, GLEDAJTE EMISIJU UZIVO TRENUTNO SE PRIKAZUJE 🙂 IMATE LINK NA DNU VESTI>

Reply

Leave a Comment