Pinkove Zvezde Epizoda 41 Cela Emisija 09.05.2015

by Pinkove Zvezde
Pinkove zvezde emisija 41 Cela emisija maj 09.05.2015

Krug 4 Emisija 41 Cela Emisija.

Prva epizoda novog, cetvrtog kruga Pinkovih Zvezda koji je ujedno i polufinalni krug do kojeg smo ubzano stigli zahvaljujuci vanrednim izdanjima koja su se prikazivala svake srede. U cetvrtom krugu ziri ce imati katastrofalne probleme oko odabira takmicara koji ce proci dalje.

Ova fantasticna prva epizoda sa izuzetnim takmicarima koji su raspametili ziri, ostali su samo najbolji i ispasce samo onaj koji bude pravio greske, nijanse odlucuju jer ostali su vrhunski talentovani takmicari.

Uskoro ostatak informacija, ostanite uz nas…

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte koliko pratite emisiju: [/quote]

[yop_poll id=”24″]

[divide]

Prva grupa: Gabrijela Pejcev sa numerom “Mace moje” se automatski plasirala u sledeci krug sa najvise ocena zirija dok je Aleksandra Blagojevic ispala iz takmicenja sa najmanje glasova a nastupila je sa numerom “Hajde da se volimo”. Sansu za finalni obracun u baraznom duelu su dobile Maja Milosevic sa numerom “Barakuda” i Tanja Avramovic koja je nastupila sa numerom “Niska Banja”.

Druga grupa: Mladjen Tosovic je prosao direktno u peti krug takmicenja sa numerom “Ostani”, dok je Zarko Stanojevic dobio najmanje glasova u ovoj grupi i automatski ispao iz takmicenja sa numerom “U mojim venama”. Sansu za duel su dobili Stefan Vujovic sa numerom “Ohladi” i Aleksandar Zivanovic sa numerom “Koma”.

Treca grupa: Zenska grupa u kojoj je najvise utisaka na ziri ostavila Bojana Golubovic sa numerom “Ivanova korita” i time se plasirala u peti krug, a najmanje Milica Mitic sa numerom “Ciganska sam mala” koja je ispala iz takmicenja. U Baraznom duelu sansu za borbu je dobila Marija Jovicic sa numerom “Grom te ubio” a protiv Branke Svirkov koja je nastupila sa numerom “Sanjam”.

Cetvrta grupa: U pretposlednjoj grupi dominirao je Milan Petkovic sa numerom “Kruska” i dobio najvise glasova zirija i time se plasirao u peti krug, najmanje utisaka na ziri ostavio je Marko Novovic jedan od boljih takmicara na ovom takmicenju, a nastupio je sa numerom “Topla zima plava zena”. U Baraznom duelu sansu za borbu je dobio Predrag Kostic sa numerom “Dajte neku losu” a protiv Gojka Vujica koji je nastupio sa numerom “Ne znam ja da muski poginem”.

Peta grupa: Poslednja grupa za veceras koja je bila i jedna od najboljih, najvise ocena je dobio Bogdan Martinovic za numeru “Pijane usne” i plasirao se u finalni krug. Automatski je ispao Filip Mitrovic sa numerom “Umirem” dok su u baraznom duelu zestoku borbu vodili Stefan Cvetkovic koji je nastupio sa numerom “Smijehom strah pokrijem” i Semir Dzankovic koji je izveo numeru “Ljubavi”.

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

Maja Milosevic i Tanja Avramovic – Niska banja
Stefan Vujovic i Aleksandar Zivanovic – Imao sam
Marija Jovicic i Branka Svirkov – Ne znam sta si tugo moja
Predrag Kostic i Gojko Vujic – Jarane, jarane
Stefan Cvetkovic i Semir Dzankovic – Zvezda tera meseca

*klikom na neki od duela mozete pogledati video snimak i glasati ko je po vama bolji*

Automatski su prosli: Gabrijela Pejcev, Mladjen Tosovic, Bojana Golubovic, Milan Petkovic i Bogdan Martinovic.

Automatski su ispali: Aleksandra Blagojevic, Zarko Stanojevic, Milica Mitic, Marko Novovic i Filip Mitrovic.

U barazu su ispali: Tanja Avramovic, Stefan Vujevic, Marija Jovicic, Predrag Kostic i Stefan Cvetkovic.

U barazu su prosli: Maja Milosevic, Aleksandar Zivanovic, Branka Svirkov, Gojko Vujic i Semir Dzankovic.

10 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Gabrijela Pejcev
Mladjen Tosovic
Bojana Golubovic
Milan Petkovic

Bogdan Martinovic
Maja Milosevic
Aleksandar Zivanovic
Branka Svirkov
Gojko Vujic
Semir Dzankovic

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 4 Epizoda 41 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”4s_km41oSuA” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Cela emisija ce uskoro biti objavljena. U procesu je upload-a, posetite nas ponovo.

 

You may also like

2 comments

vesna 11/05/2015 - 03:14

Sve je bilo ok osim Branke Svirkov koja je prosla nezasluzeno…

Reply
Goran 25/05/2015 - 16:50

Do 41. emisije sam bio vatreni fan i pratilac desavanja u izboru finalista.Ali prolaskom u peti krug pomenute Branke Svirkov moja zainteresovanost se svela na minimum jer ziri je ovim slucajem pokazao kako funkcionisu stvari danas u Srbiji.Tata Risto Svirkov je ipak zasluzio veliko finale!?

Reply

Leave a Comment