Pinkove Zvezde Epizoda 42 Cela Emisija 13.05.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde emisija 42 Cela Emisija 13.05.2015

Krug 4 Emisija 42 Cela Emisija.

Druga epizoda cetvrtog kruga koji je i polufinalni krug takmicenja, vanredna cetrdeset i druga emisija ove srede donosi nam neke od najboljih takmicara koji su ostali izuzetno zapamceni u predhodnim krugovima a koji su vec favoriti zirija, kao sto je Ivan Kurtic kojem je Haris rekao da nema potrebe vise ni da dolazi jer i ovog puta je raspametio ziri.

Ali desilo se i to da su neki takmicari pomalo i razocarali clanove zirija zbog loseg odabira numere pa i iz tog razloga su i ispali iz takmicenja, Aleksandra Dimitrijevic je “ponovo bila drska” po recima Miroslava Ilica jer navodno kao i onda kada joj je Zeljko Joksimovic oduzeo glas ponasala se na sceni kao vec velika zvezda sto je Miroslavu smetalo, no i pored toga nije briljirala sa Cecinom numerom.

Uskoro ostatak informacija, ostanite uz nas…

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte koliko pratite emisiju: [/quote]

[yop_poll id=”24″]

[divide]

Prva grupa: Vecerasnju epizodu otvorila je zenska grupa takmicarki, prva koja je i najvise odusevila clanove zirija je bila Krstinja Matanovic sa numerom “Nesanica” a koja je i automatski plasirana dalje u peti krug sa najvise glasova zirija, dok najmanje utisaka na ziri je ostavila Zlata Djurkovic sa numerom “Marija Magdalena” koja je dobila najmanje glasova i automatski ispala. Sansu za finalni duel u barazu dobila je Jelena Cirkovic za numeru “Sreco necija” i to protiv Milene Jovanovic koja ja nastupala sa numerom Lepe Brene “Imam pesmu da vam pevam“.

Druga grupa: Izuzetno jaka grupa momaka ali samo jedan je briljirao i raspametio ziri a to je Ivan Kurtic sa numerom “Djelem, djelem” dobio je najvise glasova i automatski se plasirao u peti krug takmicenja, dok najmanje ocena je dobio Nikola Samardzic za numeru “Ti meni lazes sve” i za njega je takmicenje zavrseno. Sansu za borbu u baraznom duelu dobio je Haris Sehovic za numeru “Jos te sanjam” a protiv Enisa Todica koji je nastupio sa numerom “Sunce ljubavi“.

Treca grupa: Jos jedna muska grupa ali ne tako sjajna, takmicari su bili sjajni ali nisu odusevili ziri, Miroslav je prokomentarisao da mu je bilo toliko dosadno da je malo falilo da zaspi, pogresne pesme, slab trud su prouzrokovali da se lako odluce da dalje prodje Danilo Zivkovic koji je nastupio sa numerom “Nazdravite drugovi“, on je dobio najvise ocena dok je najmanje dobio Aleksa Kostic za numeru “Mirjana” i napustio je takmicenje. U baraznom duelu borice se Dusan Staka koji je nastupio sa numerom “Drska zeno plava” a protiv takmicara Valentino Radosavljevic sa numerom “Pruzi ruku pomirenja“.

Cetvrta grupa: Fantasticna cetvrta grupa devojaka u kojoj je Jelena Grbovic raspametila ziri sa numerom “Danas sam luda” i dobila najvise glasova zirija, tacnije sve desetke dok je najmanje glasova dobila Aleksandra Dimitrijevic za Cecinu numeru “Poziv” u kojoj nije ostavila pozitivne utiske a najvise na Miroslava kome je smetalo njeno “ponasanje” na sceni. Za baraznu finalnu borbu sansu su dobile Rada Janevska za numeru “Dani su bez broja” a protiv takmicarke Marija Jankovic koja je nastupila sa numerom “Zora je svanula“.

Peta grupa: Poslednja grupa u ovoj emisiji, jos jedna muska grupa sjajnih takmicara u kojoj je Denis Dimoski odusevio ziri sa numerom “Krasiva” i dobio najvise poena, automatski je prosao dalje u takmicenje dok je Sasa Katancic ovog puta malo razocarao ziri sa numerom “Korak do sna” za koju su smatrali da mu nije legla i iz tog razloga je sa najmanje glasova napustio takmicenje. Finalni obracun je rezervisan za takmicara Ilija Davidovic sa numerom “Beogradjanka” a protiv Vladana Nesic koji je nastupao sa numerom “Verujem u ljubav“.

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

Jelena Cirkovic i Milena Jovanovic – Zbog tebe
Enis Todic i Haris Sehovic – Cija je ono zvezda
Dusan Staka i Valentino Radosavljevic – Naljutices me ti
Rada Janevska i Marija Jankovic – Zavede me majko momak los
Ilija Davidovic i Vladan Nesic – Svadjalice moja mala

*klikom na neki od duela mozete pogledati video snimak i glasati ko je po vama bolji*

Automatski su prosli: Krstinja Matanovic, Ivan Kurtic, Danilo Zivkovic, Jelena Grbovic i Denis Dimoski.

Automatski su ispali: Zlata Djurkovic, Nikola Samardzic, Aleksa Kostic, Aleksandra Dimitrijevic i Sasa Katancic.

U barazu su ispali: Milena Jovanovic, Haris Sehovic, Valentino Radosavljevic, Marija Jankovic i Ilija Davidovic.

U barazu su prosli: Jelena Cirkovic, Enis Todic, Dusan Staka, Rada Janevska i Vladan Nesic.

10 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Krstinja Matanovic (17) Podgorica
Ivan Kurtic (31) Nis
Danilo Zivkovic (22) Beograd
Jelena Grbovic (32) Beograd
Denis Dimoski (21) Makedonija
Jelena Cirkovic (15) Arilje
Enis Todic (21) Novi Pazar
Dusan Staka (31) Sarajevo
Rada Janevska (32) Skoplje
Vladan Nesic (20) Doboj

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 4 Epizoda 42 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”3IGQnv3eu9k” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

U toku je proces upload-a cele emisije, posetite nas ponovo uskoro.

You may also like

3 comments

bojan 24/05/2015 - 19:12

Ljudi dal je moguce u duelu izmedju nadezde i one druge zenaide kako vec da su nju pustili dalje pa to nije moguče ??Devojka koja ima iskustva i u zvezdama granda devojka ubija snimljenu pesmu ima hej i oni kao da ne cuju a nadezda je vrh pa ja neznam ..sve je to meni sumljivo !i moja drugarica je bila na audiciji rekli su joj da je prosla i na kraju je nikada nisu zvali sta reci dal je moguće da nekada bude realno i bez prevare to znaci da mi koji nemamo finansijskih sredstava i ako dobro pevamo ne cemo moći da se bavimo pevanjem uzas!!!!

Reply
Administrator 16/05/2015 - 22:16

Cela emisija bude ubacena u toku noci, najkasnije do ujutru… To je video visokog kvaliteta i traje tri sata, veliki je fajl i treba vremena da se postavi na server. Pozdrav.

Reply
Bobo 14/05/2015 - 05:52

Zasto pustite sve pevace, pa tek onda cekamo dugo celu emisiju? Ja najvise gledam zbog Milana i zirija,mada bi volela da se ziri menja…

Reply

Leave a Comment