Pinkove Zvezde Epizoda 43 Cela Emisija 16.05.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde emisija 43 Cela Emisija 16.05.2015

Krug 4 Emisija 43 Cela Emisija.

Treca epizoda polufinalnog cetvrtog kruga Pinkove Zvezde cetrdeset i treca emisija ove subote donosi nam neke od najtalentovanijih takmicara koji ce se svim silama boriti da prodju u peti krug takmicenja a time ce clanovi zirija imati mnogo muka oko odabira onih koji ce morati da napuste takmicenje, samo sitnice ce odluciti a takmicari su sve bolji iz emisije u emisiju.

Nazalost morali smo da se oprostimo od nekih fantasticnih takmicara u kojima smo uzivali predhnih krugova, neki se nisu pokazali bas najbolje a kod nekih je bio problem samo prevelika konkurencija jer je sve cesci slucaj da u jednoj grupi budu sva cetiri jaka takmicara i samo sitnice odluce ko ce da prodje dalje a ko nazalost da ispadne. Neki od takmicara sa kojima smo morali da se oprostimo su Predrag petakovic, Spase Petrov, Boban Radojevic, Nadezda Biljic i Vanja Lakatos a koji su uvek ostavljali fantasticne utiske u prethodnim epizodama.

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte koliko pratite emisiju: [/quote]

[yop_poll id=”24″]

[divide]

Prva grupa: Dragana Rakcevic je najvise utisaka ostavila na ziri sa numerom “Svi su tu kao nekada” i dobila je najvise poena zirija i time se automatski plasirala u peti krug takmicenja. Najmanje glasova je dobila Sonja Gavrilovic za numeru “Stranac u noci” i automatski ispala, dok barazni duel je zasluzila Dajana Milosavljevic za numeru “Pazi kome zavidis” a protiv takmicarke Aleksandra Veljovic koja je nastupila sa numerom “Iskoristi moje mane”.

Druga grupa: U drugoj muskoj grupi najvise je briljirao Nemanja Semlekan sa numerom “Skitnica” a koji je i prosao automatski u sledeci krug sto se moze reci da mu je bio i poklon za vencanje jer je dosao na snimanje bas na dan vencanja sa takmicarkom Dajanom Milosavljevic. Najmanje glasova zirija je dobio Predrag Petakovic za numeru “Imati pa nemati” sto je bio sok za sve kraj malih ekrana jer je Predrag uvek imao najbolje glasove. Barazni duel je rezervisan za takmicara Branislava Lazica za numeru “Pjevam danju, pjevam nocu” a protiv Bobana Radojevica koji je nastupio sa numerom “Samo za nju”.

Treca grupa: Jos jedna zenska grupa u kojoj se najbolje pokazala Aleksandra Aleksic koja je raspametila ziri sa izvodjenjem Cecine numere “Isuse” i dobila najvise glasova, dok je najmanje glasova dobila Jovana Obradovic za numeru “Mamurna”. Sa srednjim brojem glasova jos jednu priliku u baraznom duelu dobile su Zenaida Djukic za numeru “Imam pesnu da vam pevam” i Nadezda Biljic za numeru “Da ne vidi ona”.

Cetvrta grupa: U cetvrtoj muskoj grupi najvise je briljirao Vladimir Cvetkovic sa numerom “Hotel Balkan”, Vladimir koji se jedva odrzao u ovom takmicenju zahvaljujuci baraznim emisijima kroz koje se uvek vracao i ovog puta je odusevio ziri i dobio najvise poena, dok je najmanje dobio Spase Petrov za numeru “Alkohola poplava”. Borbu u baraznom duelu su dobili Slobodan Radanovic za numeru “Vjencanica” a protiv Vanje Lakatos koji je nastupao sa numerom “Vo kosi da ti spijam”

Peta grupa: Poslednja grupa u ovoj emisiji i jos jedna muska grupa koja je preovladala veceras a u kojoj je najvise pozitivnih utisaka ostavio mladi Aleksa Savic sa numerom “Ko ti grize obraze” dok je automatski ispao Milan Stojanovic a zbog numere “Suzo moja Suzana”. Barazni duel je zasluzio Marko Stolic za numeru “Pisacu joj pisma duga” a protiv Mara Zakule koji je nastupao sa numerom “Glavo luda”.

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

*klikom na neki od duela mozete pogledati video snimak i glasati ko je po vama bolji*

Automatski su prosli: Dragana Rakcevic, Nemanja Semlekan, Aleksandra Aleksic, Vladimir Cvetkovic, Aleksa Savic.

Automatski su ispali: Sonja Gavrilovic, Predrag Petakovic, Jovana Obradovic, Spase Petrov, Milan Stojanovic.

U barazu su ispali: Aleksandra Veljovic, Boban Radojevic, Nadezda Biljic, Vanja Lakatos, Marko Zakula.

U barazu su prosli: Dajana Milosavljevic, Branislav Lazic, Zenaida Djukic, Slobodan Radanovic, Marko Stolic.

10 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Dragana Rakcevic (19) Cetinje
Nemanja Semlakan (28) Melenci
Aleksandra Aleksic (25) Beograd
Vladimir Cvetkovic (26) Leskovac
Aleksa Savic (19) Beograd
Dajana Milosavljevic (24) Zrenjanin
Branislav Lazic (39) Ugrinovci
Zenaida Djukic (18) Novi Pazar
Slobodan Radanovic (24) Zrenjanin
Marko Stolic (22) Smederevo

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 4 Epizoda 43 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”U8TWUNU72Rg” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment