Cetrdeset prva emisija Pinkovih Zvezda 09.05.2015

by Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde Krug 4 Epizoda 41 09.05.2015 Najava Video.

Cetrdeset i prva epizoda Pinkovih Zvezda.

Usli smo u cetvrti krug takmicenja, prva epizoda cetvrtog kruga Pinkove Zvezde i polufinale u kojim nema kompromisa. Zenski deo takmicara ce fascinirati ziri toliko da nece znati koga da odaberu da prodje dalje a ko da napusti takmicenje pogotovo sto vise nece biti baraznih emisija jer oni koji se plasiraju u peti krug to ce biti za finale. Aleksandra Blagojevic je posebno fascinirala Harisa Dzinovica koji je izjavio “Ne daj Boze da pjevas na engleskom Madona bi bila na birou”, dok je Cecu najvise fascinirala takmicarka “Bugarka” prelepa Gabrijela Pejcev koja kako kaze da je pomenuta pokazala nesto drugo sto moze zena, da se mnogo ne pomera a da govori o svemu i svacemu. A Miroslavu je greota da se oprosti sa nekima od kandidata jer toliko su ostavili pozitivne utiske na njih.

[ad id=”244″]

A Milan Kalinic je odlucio da jednom malom gostu ispuni zelju za rodjendan, a to je dobro poznati malisan Pavle Vasiljevic koji se takmici u Pinkovim Zvezdicama i najveca mu je zelja da upozna nasu clanicu zirija Svetlanu Cecu Raznatovic koja je izasla na scenu i potom zagrlila i izljubila Pavleta.

Fantastican cetvrti krug ce vas raspametiti, strogo odabrani takmicari, najbolji koji su se mnogo namucili da bi dosli do polufinala i oni koji su uspeli da prodju u baraznoj emisiji a ostace samo najbolji od najboljih.

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Pogledajte najavu za cetrdeset prvu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”Cw9ixVZtF3c” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

1 comment

Pavle Vasiljevic: Ceca Raznatovic ispunila rodjendansku zelju | Pinkove Zvezdice muzicka emisija za male talente 07/05/2015 - 06:56 Reply

Leave a Comment