Cetvrta Emisija Pinkovih Zvezda 04.10.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 4 Cela Emisija

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 4 04.10.2014.

Emisija 4 koja ce se prikazivati na televiziji Pink u subotu u 21h, tacnije sutra, bice jos zanimljivija nego predhodne. Kao i uvek voditelj Milan Kalinic i ziri Svetlana Ceca Raznatovic, Haris Dzinovic, Bora Djordjevic, Miroslav Ilic i Marina Tucakovic pripremili su za vas mnogo iznenadjenja koja su iz emisije u emisiju sve interesantnija, sto naravno pokazuje i ogromna gledanost cije brojke su sve vece svake subote. Pinkove Zvezde je postala jedna od najgledanijih emisija u 2014 godini i sa svojim kvalitetom verujemo da ce biti bolja od Zvezda Granda koje su nekada povecavale istu tu gledanost za istu tu televizijsku kucu. Po mnogim istrazivanjima ova emisija je daleko kvalitetnija od bivse koju su prebacili na drugu televizijsku stanicu i obara sve rekorde gledanosti. Gledaoci iz raznih zemalja, od najmladjih do najstarijih svake subote sede kraj svojih malih ekrana i bodre nase mlade talente koji ce se takmiciti sve do Juna meseca kada cemo na kraju imati pobednika, prvog pobednika Pinkovih Zvezda koji ce biti izabran medju cak 400 kandidata, sto nece biti ni malo lako jer zaista ima puno mladih talenata koji su se prijavili za ovaj fenomenalni muzicki show program, mada ima i onih koji su umislili da znaju da pevaju, ili da imaju talenat, ili jednostavno zele da se pojave na televiziji misleci da ce im to doneti neki plus iako ne razmisljaju o tome da ce se sa tim samo obrukati.

Dvadeset novih kandidata u novoj emisiji, deset ih samo prolazi kao i uvek, a koliko talentovanih ima o tome cemo moci da diskutujemo nakon emisije.

Kandidati koji ce se takmiciti sutra u cetvrtoj emisiji su:

su… suuuuu… suuuuu…. naravno tajna… do sutra naravno. Posetite nas ako ne budete u mogucnosti da pratite emisiju sutra u 21h, moci cete da je pogledate na nasem sajtu kao i da procitate novosti, da saznate koji su se to kandidati takmicili i koji su to najbolji u ovoj cetvrtoj emisiji.

Budite sutra kraj svojih malih ekrana, budite u blizini racunara, slobodno nam pisite vase komentare, misljenja… mi smo tu zbog vas.

znaci…

[ad id=”244″]

Subota 04.10.2014 u 21h TV Pink

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 4

[mom_video type=”youtube” id=”uUpV8wUBZKI”]

 OVDE POGLEDAJTE CELU EMISIJU!

You may also like

2 comments

Sanjica Mala 06/10/2014 - 03:56

I ja ih podrzavam 😉 Samo blesav ih ne bi podrzao jer imaju najbolji sajt sa najvise informacija i originalni su u potpunosti, ne prepisuju od drugih niti koriste tudji materijal! Super ste momci i devojke, redovno vas pratim i po vise puta na dan dolazim na sajt, preporucujem vas svima i svi su odusevljeni. Odlican dizajn sajta, sve se lako nadje, imam par predloga za vas ali to cu da vam napisem u mejlu, garantujem da ce vam se svideti i bice vam veliki plus.

A sto se tice 4 emisije ja je nisam gledala u subotu, gledala sam reprizu i pre toga sam vec cula da je bilo uzbudljivo, neke stvari mi se nisu svidele, neke stvari me cak jako nerviraju da mi dodje nekada da prebacim kanal. Ziri u nekim stvarima preteruje, nekad su previse blagi a nekad previse strogi i grese. Ta ista Ceca koju ja obozavam kao da je zaboravila na svoju pesmu Cvetak zanovetak koju ne peva ni na jednom koncertu. A zasto? Da se ne stidi mozda svog pocetka? Kako je ona tada zvucala? Eeeee, stvarno ste prevelike zvezde, ali ne tolike nama koliko ste sami sebi. Uzas.

Reply
Sale 06/10/2014 - 03:48

Bravo za ovu vest i najavu! Bili se u pravu zaista je bila interesantna emisija i veoma puna nekog iscekivanja… tezak zadatak za zirija, a malo malo pa se kace sa voditeljem, sto i imaju pravo jer Milan gura stalno nos gde mu nije mesto! Iako ga gotivim jer je zabavan ipak negde preteruje!

Molim vas ubacite Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 4 Cela emisija Video
Sajt vam je najbolji i redovno pri svakoj poseti kliknem i na reklamu od nekih vasih sponzora i posetim ih da vas podrzim jer zaista cenim vas rad i trud i znam da ste ovde zbog nas i sigurno mozete biti jos bolji pa zelim da vas ovaj nacin poguram 😀 nadam se da to i drugi rade, siguran sam da cete uskoro postaviti celu emisiju kad vidite koliko vas podrzavamo!

Reply

Leave a Comment