Dvadeset cetvrta emisija Pinkove Zvezde  25.03.2017

by Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde Epizoda 24

25. Mart 2017 Dvadeset cetvrta Emisija Najava Video.

Sta je to sto Pinkove Zvezde odvaja od drugih takmicenja iste vrste? Voditelj je sigurno vrlo zanimljiv i zabavan.  Milan Kalinic je zaista licnost koja je osvojila publiku. Odlicno se snasao i odlicno vlada situacijom.  Pojedini clanovi zirija su vrlo hiroviti a sta li ga ceka u ovoj epizodi videcete u subotu u 21h.


[divide]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

 DO SADA NEVIDJENO ! Ziri Pinkovih Zvezda u strajku!  Sta se desilo i sta je izazvalo burnu reakciju u ziriji?  Da li verujete da se Dragana Mirkovic naljutila?  Zasto se prekida emisija?  Senzacionalne reakcije!  POGLEDAJTE PINKOVE ZVEZDE !

[divide]

Takmicari, buduce Pinkove Zvezde na velikoj sceni hoce da pokazu ono najbolje. a ziri je resio da objavi strajk. Trebalo je doneti zaista tesku odluku o ispadanju jednog od takmicara ali ziri je odlucio drugacije. Da li ce se emisija prekinuti? Hoce li Dragana Mirkovic biti kaznjena i sta ce produkcija odluciti?  Zavrsetak je do kraja neizvestan.

Srecno dragi takmicari!

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Najava za Dvadeset cetvrtu Epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”yUB1i8aMBJw” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment