Dvadeset osma emisija Pinkovih Zvezda 14.03.2015

by Administrator
Pinkove zvezde emisija 28 Cela emisija mart 14.03.2015

Pinkove Zvezde Sezona 2 Epizoda 28 14.03.2015 Najava Video.

[ad id=”244″]

Dvadeset i osma epizoda Pinkovih Zvezda.

Polako se blizimo kraju drugog kruga takmicenja, takmicari su sve bolji i bolji a s obzirom da je u prosloj epizodi bilo cak deset petica, ocekujemo da ce i u ovoj emisiji ucesnici zadati mnogo glavobolja ziriju.

Miroslav Ilic se hvali kako je jako dobre volje, pa videcemo kako ce se to odraziti na takmicare, da li ce ovog puta biti malo manje strog prema njima.

Bice takmicara i koji ubijaju i sravnjuju sa zemljom, a koji su dobili ogroman aplauz zirija koji je cak ustao i aplaudirao sto se bas i nije cesto desavalo u predhodnim emisijama, svega par puta.

Milan Kalinic ce uciniti ovu epizodu maestralno zabavnom, tako da ce biti mnogo smeha i jako interesantnih detalja, cak se i popeo kod Cece koja je inace bila podignuta gore, samo da bi joj poklonio srce.

Dok je Miroslav namestao kablove iza ledja nasalili su se sa njim da namesta kateter, posto je cika deda kako ga Haris naziva.

Najavljujemo urnebesnu epizodu i fantasticne takmicare, nemojte da propustite.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 28. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za dvadeset osmu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”0EgbQrMEO9s” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

[quote bcolor=”#ef0ee0″]PINKOVE ZVEZDE EMISIJA 28 CELA EMISIJA[/quote]

You may also like

1 comment

Zoran 14/03/2015 - 23:37

Evo gledamo vasu emisiju i nije nam jasno sta se to desava za zirijem, to je strasno kako nemaju kriterijum, Harisu dali 4 Zlati 5, smesno, sram vas bilo. I nije to jedini primer, zato je Srbija tu gde je.

Reply

Leave a Comment