Dvadeset peta emisija Pinkovih Zvezda 21.02.2015

by Pinkove Zvezde
Pinkove zvezde emisija 25 Cela emisija februar 21.02.2015

Pinkove Zvezde Sezona 2 Epizoda 25 21.02.2015 Najava Video.

[ad id=”244″]

Nakon fantasticne dvadeset i cetvrte emisije koja je bila jedna od najboljih i najgledanijih najavljujemo jos jednu fenomenalnu epizodu Pinkovih Zvezda koja ce vas oduseviti. Mnogo dobre zabave i u dvadeset petoj epizodi sa mnogo talentovanim takmicarima koji ce zadati mnogo glavobolje ziriju jer im nece biti lako da odaberu samo deset koji ce proci dalje u treci krug takmicenja.

Semir Dzankovic se takmici u ovoj epizodi, inace je ostao izuzetno poznat publici kao i clanovima zirija je ostavio ogroman utisak na sve njih koje je podigao iz fotelja, dobio je ogroman aplauz, sto se ocekuje i u ovom krugu.

Ceca i Miroslav se i dalje sukobljavaju, pored svega sto je prezivela Ceca izjavljuje da ce dobiti infarakt zbog Miroslava koji se stalno spusta i ne dozvoljava takmicarima da prodju tako lako.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 25. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za dvadeset petu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”1VHrXxa9R0A” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

1 comment

Marija 22/02/2015 - 12:04

u pocetku ste i bili igledani …..sada se otkrivaju vasa poznastva sa takmicarima ….izbacite talentovanu decu zbog kandidata koji su cak spremni za penziju ….sramota

Reply

Leave a Comment