Dvadeset sedma emisija Pinkovih Zvezda 07.03.2015

by Administrator
Pinkove zvezde emisija 27 Cela emisija mart 07.03.2015

Pinkove Zvezde Sezona 2 Epizoda 27 07.03.2015 Najava Video.

[ad id=”244″]

Dvadeset i sedma epizoda Pinkovih Zvezda donosi nam fantasticne takmicare koji ce napraviti opstu zbrku kod zirija, ocekujemo mnogo petica u ovoj emisiji.

Miroslav Ilic se cak i nasalio tako sto je skinuo kais i zapretio da ce svako dobiti po zadnjici ukoliko ne kaze da je Milan Kalinic najbolji. No, to je Ceca jedva docekala da ga pecne sa izjavom “Sibaces se sam” sto je nasmejalo sve u publici. Takodje je i kroz salu rekla da treba Miroslavu sprovesti struju na crveno dugme da ne bi mogao da ga pritisne kao sto to redovno radi u poslednjem trenutku kada svi pomisle da je takmicar dobio svih pet glasa.

Ocekujte mnogo iznenadjenja, takmicari su fenomenalni i u ovoj emisiji, ziri ce biti odusevljen sa ovih 20 takmicara, nece biti ni malo lako odabrati samo deset.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 27. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za dvadeset sedmu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”FiHeY7laoZA” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

2 comments

gledalac 08/03/2015 - 00:44

Do sada sam mislila da ziri ima realan kritrijum, ali ako im je Medina dobra (I sam Haris je rekao da ne zasluzuje ni pola stolice) onda mi je zao sto sam trosila vreme na ovu emisiju.

Reply
zoran vesnić 07/03/2015 - 22:45

program je odličan.

VELIKA PRIMEDBA : NAJAVA TAKMIČARA,NAZIV PESME,MESTO ODAKLE JE PEVAČ JE DIZAJNERSKI NEČITLJIVO NAPISANO.MOŽDA MALO KRUPNIJE,BOLDOVANO,MOLIM DA OVU PRIMEDBU RAZMOTRITE.

Reply

Leave a Comment