Dvadeseta emisija Pinkovih Zvezda 24.01.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde emisija 20 cela emisija 24.01.2015 - Pinkove Zvezde epizoda 20 Cela emisija 24 Januar

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 20
24.01.2015 Najava Video.

[ad id=”244″]

Dvadeseta epizoda Pinkovih Zvezda je i poslednja u ovoj prvoj sezoni takmicenja. Nakon cetiri stotine takmicara od sledece emisije prelazimo u drugi krug gde ce se boriti preostalih dve stotine najboljih koji su prosli iz dvadeset epizoda. Poslednja emisija kao i kraj prvog kruga su dugo ocekivani, nakon cetiri meseca sa ovom epizodom zatvaramo krug. Fantasticna dvadeseta epizoda obecava mnogo smeha i zabave i fantasticne kandidate, a neki ce vas oboriti s nogu kao sto su i ziri.

Nakon ove emisije kada udjemo u drugi krug takmicenja svaka epizoda ce biti sve interesantnija jer ostali su samo najbolji, a kakav haos vas sa zirijem ceka to ostaje da vidite.

Svaka sezona ce biti jos bolja, jos zabavnija i jos gledanija od predhodnih, bice tu i duela na takmicenju ali i jos mnogo iznenadjenja koja ne smeju biti otkrivena pre vremena a odusevice sve gledaoce kraj malih ekrana kojima nece biti dovoljno da odgledaju emisiju samo jedan put.

U ovoj poslednjoj emisiji takmicari su fenomenalni, sto se kaze najbolje se cuva za kraj.

I jos mnogo dobre zabave i smeha u novoj 20 epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za dvadesetu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment