Dvanaesta emisija Pinkove Zvezde 29.11.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 12 29 Novembar

 

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 12
29.11.2014 Najava Video.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/11/Pinkove-zvezde12-emisija.jpg”]

[ad id=”244″]

Dvanaesta epizoda Pinkovih Zvezda i nove sale Milana Kalinica, nove svadje i peckanje sto izmedju voditelja i zirija, tako i izmedju samih clanova zirija koji se non stop peckaju. Novi takmicari jos bolji nego u predhodnoj emisiji, sve to najavljuje novu dvanaestu emisiju punu uzbudjenja i dobre zabave, skandala i dobre muzike.

Ceca i Miroslav se opet prepiru

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/11/PINKOVE-ZVEZDE-NAJAVA-DVANAESTE-EMISIJE.jpg”]

U poslednjih par epizoda mogli ste da vidite da se Ceca i Miroslav konstantno prepiru, tacnije Ceca je ta koja stalno kritikuje i spusta Miroslava a ovog puta mu je rekla da je ljubomoran sto Milan nije njega pitao za misljenje nego nju.

Miroslav je ovog puta bio cak i zabavan i podigao stolicu tako sto se sakrio iza nje, sto je inovacija od namrstenog i velikog kriticara kojeg svi napadaju a publika mu non stop zvizdi jer tesko daje glas nekom kandidatu i uopste se ne slaze sa drugim clanovima zirija.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/11/PINKOVE-ZVEZDE-miroslav-se-glupira.jpg”]

Pogledajte najavu za dvanaestu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment