Peta Emisija Pinkovih Zvezda 11.10.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 5

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 5 11.10.2014 Najava.

Emisija 5 koja ce se prikazivati na televiziji Pink u subotu u 21h bice urnebesna.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/22Untitled2.jpg”]

Pored standardnog koskanja Voditelj vs. Ziri, Milan Kalinic ce da igra uz Cecinu pesmu “Cvetak zanovetak”. Eto prilike da se i Ceca podseti svog pocetka koja je zaboravila, kao i mnogi, kako je to izgledalo. Mnogo gledaoca se ljuti na ziri i daju bas takav slican komentar tipa “Zar se ne secaju svojih pocetaka”, “Zar se ne secaju kako su oni pevali”, “Bili su uzasni na pocetku a traze savrsene skolovane pevace” i slicno. Sto ponekad i jeste slucaj da neko ko gresi, da li zbog treme ili jednostavno mu treba jos vezbe, a ima talenta, ipak na kraju otpadne. No svakako se na kraju bira najbolji od najboljih tako da ce ostati samo jedan kandidat koji ce dobiti neverovatnu priliku da ostvari snove a koju mu pruza Pink Televizija.

Otkricemo vam tajnu da ce i ovog puta biti vrlo gusto, ali ne toliko iz razloga sto ce ziri morati da bude malo stroziji jer na kraju naprave sami sebi problem. Dosta gledalaca se zalilo da su neki takmicari prosli nepravedno, a neki nepravedno izbaceni iz takmicenja. Cak se i otvaraju grupe na socijalnim mrezama kao peticije da se neki takmicari vrate nazad na takmicenje, sto verujemo nema nikakvu svrhu jer jednom odluceno je kraj, nazalost. Ali nista zato, kandidati ne treba da budu razocarani jer ovo nije poslednje takmicenje Pinkovih Zvezda, tek je prvo a bice ih jos mnogo, uz to ako imate talenta i pojavili ste se na televiziji sigurno cete i ostaviti utisak na nekog bitnog iz sveta estrade ili vlasnika lokala koji ce vam omoguciti sopstvenu karijeru u buducnosti. Najbitnije je da se pojavite i ostavite utisak, ako ne na ziri onda na gledaoce.

Do sada je bilo cak 80 kandidata, od toga je 40 odabrano za dalje takmicenje. Vrlo brzo ce biti zavrsena i prva sezona u kojoj ce ostati samo najbolji, tacnije odabrani. A tek onda dolazi do najzanimljivijih emisija koje ce vas zabavljati do leta, tacnije do Juna meseca 2015. godine!!!

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/11Untitled.jpg”]

Pogledajte najavu za petu epizodu Pinkovih Zvezda

[mom_video type=”youtube” id=”Fob4ymNwgLs”]

Subota 11.10.2014 u 21h TV Pink Pinkove Zvezde Emisija 5

[ad id=”244″]

You may also like

Leave a Comment