Pinkove Zvezde Epizoda 11 Cela Emisija 22.11.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Epizoda 11

Sezona 1 Epizoda 11 Cela Emisija.

Pinkove Zvezde Jedanaesta emisija je bila jedna od najgledanijih do sada. Po nasoj statistici gledanost i potraznja za informacijama o pomenutoj epizodi je dvostruko veca nego kod predhodne. Ne znamo iz kog razloga, da li je to zbog Cuce koju su svi prozvali da je Sabanova ljubavnica samo iz tog razloga sto takmicarka ima tetovazu njegovog imena na prstu na koji se stavlja burma. To je podiglo toliku frku da je Cuca tj. Ivona Negovanovic u ogromnoj prednosti na youtube kanalu sa brojem pregleda naspram ostalih takmicara, za svega tri dana imala je preko 200.000 pregleda svog takmicenja. Eto sta podize rejting, cak ni talenat ne toliko koliko skandal.

[ad id=”244″]

 Ni jedan takmicar nije napustio takmicenje sa manje od tri glasa zirija.

Cetiri kandidata su prosla automatski u dalje takmicenje sa maksimalnih pet glasa zirija, Nemanja Semlekan, Jelena Vukojevic, Alem Bajrovic i Enis Todic.

Cak 16 takmicara je poslato u baraz da se bore za dalji prolazak u takmicenje, a samo sest je dobilo mogucnost da prodje. Vrlo jaka konkurencija i u ovoj epizodi.

Pinkove Zvezde epizoda 11

10 Kandidata koji su prosli u drugi krug takmicenja:

Nemanja Semlekan 28 god. Melenci
Jelena Vukojevic 22 god. Beograd
Alem Bajrovic 22 god. Backo Dobro Polje
Enis Todic 21 god. Novi Pazar
Mladjen Tosovic 28 god. Prijepolje

Milica Milovanovic 15 god. Topola
Djana Djelic 38 god. Loznica
Denis Ibrahimovic 18 god. Nis
Ivona Negovanovic Cuca 25 god. Beograd
Djurdja Cvetkovic 25 god. Trstenik

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Sezona 1 Epizoda 11 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”D-NJyd24oo8″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Epizoda 11 Baraz VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”QPTEdkUvw1U”]

You may also like

4 comments

vesna 24/11/2014 - 16:35

Darko Benic me odusevio decko pjeva fantasticno.

Reply
Zvezdana 23/11/2014 - 19:00

Cuca je prosek,ali ovo sa Šabanom ,užas,ne bi trebala ovako javno sa tetovažom…..

Reply
jovana 23/11/2014 - 16:15

pakleno

Reply
Jelena 23/11/2014 - 08:32

Mene je najvise odusevila sminkerka koja je sminkala Cecu i Marinu. Obe su izgledale svezije nego inace, a Ceca podsecala na sebe iz mladosti. Milan je fantasticno blebetalo od voditelja, sa svim svojim manama je super. Ona mala od 15 godina definitivno nije imala sta tu da trazi- u Pinkovim zvezdicama ima na desetine dece jaceg glasa i veceg talenta. Mogla je da ide u Pinkove zvezdice, a preko koje veze su je ubacili gde joj mesto nije sa odraslima, nije ni bitno, sto pre nek ispadne, jer je bas sramota. Petice su bile prave petice, bolje od drugih. Ona Cuca sto blamira Sabana pod stare dane njegovim istetoviranim imenom na ruci je prosto zanimljiva onako zenstvena i bez srama.

Reply

Leave a Comment