Pinkove Zvezde Epizoda 30 Cela Emisija 28.03.2015

by Administrator
Pinkove Zvezde epizoda 30 Cela emisija mart 28.03.2015

Krug 2 Emisija 30 Cela Emisija.

Vecerasnju tridesetu epizodu Pinkovih Zvezda otvorili smo sa jednom ogromnom peticom. Ovo je deveta epizoda u ovom krugu takmicenja, jos dve su ostale do kraja drugog a pocetka treceg kruga koji svi iscekujemo sa nestrpljenjem. Izuzetni takmicari veceras su odusevili ziri i sve gledaoce u studiju. A ziri iako izuzetno strog ipak ne propusta priliku da se dobro nasali, kao recimo Ceca koja je rekla da Miroslava ni africka sljiva ne bi podigla.

[ad id=”244″]

Prvu peticu u ovoj emisiji zasluzila je prva takmicarka Aleksandra Djeric koja je odusevila ziri, prva numera koju je pevala “Kuca lazi” od Lepe Brene dobila je cetiri glasa, Haris Dzinovic je cekao drugu pesmu da bi odlucio da li ce joj dati glas ili ne. U drugoj numeri je uspela da podigne i Harisa a pevala je “Med i zaoka” pesmu sa kojom se automatski plasirala u treci krug takmicenja.

Drugu peticu dobio je osmi takmicar devetnaestogodisnji Ibrahim Mekic iz Bara, u prvoj numeri je dobio cetori glasa, a pevao je pesmu Sase Matica “Losa stara vremena”, Bora, Ceca i Haris su se odmah podigli a Marina na kraju numere. Sa drugom je uspeo da podigne i Miroslava na iznenadjenje svih, pesma Tonija Cetinskog “Onaj ko te ljubi” je omeksala Mikija i Ibrahim je otisao u dalje takmicenje.

U vecerasnjoj epizodi jako malo petica, nakon polovine emisije dva takmicara su se automatski plasirali u treci krug, a osmoro u baraz, a sve to iskljucivo zbog Miroslava Ilica koji nije hteo dati glas vecini takmicara za koje su ostali clanovi zirija smatrali da su za pet glasa, ali Miroslav se nije dao tako lako ubediti.

Treca petica za dvanaestu takmicarku, Jasminka Dujmovic za koju su svi pomislili da nece imati ni tri, treci glas u prvoj numeri “Dobro sam prosla” dobila je od Harisa i to na kraju, zaista je dobro prosla, ali zato sa drugom numerom “Barakuda” podigla je sve na noge i zasluzno prosla u treci krug takmicenja.

Cetvrtu peticu je dobio sedamnaesti takmicar iz Nove Pazove, Goran Mladenovic, odmah u prvoj numeri je dobio cetiri glasa zirija, glas su mu dali Ceca, Bora, Marina i Miroslav dok se Haris digao nakon numere i to je bio peti glas, niko se nije spustio, u drugoj numeri Goran je potvrdio peticu koja je bila jedna od najubedljivijih veceras po recima Bore Djordjevica, ostali clanovi zirija su takodje komentarisali da je Goran jedan kvalitetan pevac i da je jedan od boljih takmicara veceras.

Peta petica je zasluzeno dodeljena osamnaestoj takmicarki Tatjani Sarac iz Prijedora koja je nakon prve numere “imam jedan zivot” imala samo tri glasa, medjutim Bora je prokomentarisao da je Tatjana trebala da ima bar cetiri glasa jer zasluzuje i to je isprovociralo Miroslava da se podigne i dodeli joj jos jedan glas. Nakon druge numere “Prokleto je” autorke Nine Badric, takmicarka je uspela da podigne i petog clana zirij, Harisa, jer toliko je dobro iznela tu numeru da ga je odusevila. Ovog puta Miroslav se nije spustio, iako je to bilo slucaj u vise navrata.

Sesta ogromna petica u ovoj epizodi koja je bila i najveca veceras dodeljena je predposlednjem takmicaru, a to je Pavle Dejanic iz Sapca, on je inace ostao izuzetno zapamcen iz prvog kruga kada je Bora izjavio da ce pevati umesto njega na turneji ukoliko mu to zdravlje ne bude dozvoljavalo. Odmah u prvoj numeri “Juzna pruga” dobio je sve glasove zirija, bila je besprekorna ali druga je bila ta koja je ostavila pecat u ovoj epizodi, numera “za ljubav treba imat` dusu” je podigla sve na noge a Pavle je to tako majstorski izveo da su ga svi u studiju odusevljeno “pocastili” ogromnim aplauzom, ziri je bio toliko odusevljen a posebno Bora koji je izjavio “zvezda je rodjena, ulazi u najuzi krug kandidata za pobedu”, Pavle je zvezda veceri u ovoj tridesetoj epizodi.

U vecerasnjoj emisiji samo sest takmicara dobilo je svih pet glasa zirija a cak cetrnaest takmicara u barazu bori se za samo cetiri mesta koja ce im omoguciti prolazak u treci krug takmicenja.

Ni jedan takmicar nije napustio takmicenje sa manje od tri glasa zirija.

Clanovi zirija su odabrali i dva kandidata koji ce se ponovo takmiciti ali u baraznoj emisiji.

Takmicari za baraznu emisiju su: Milana Roknic i Enes merdovic.

U barazu su prosli : Stiven Ibic, Marko Zakula, Milica Milovanovic i Bojana Golubovic.

10 Kandidata koji su prosli u treci krug takmicenja Pinkove Zvezde:

[images type=”carousel” cols=”three” auto_duration=”2000″ auto_slide=”true” lightbox=”true”]
[image link=”2190″ image=”2190″]
[image link=”2187″ image=”2187″]
[image link=”2185″ image=”2185″]
[image link=”2184″ image=”2184″]
[image link=”2183″ image=”2183″]
[image link=”2182″ image=”2182″]
[image link=”2181″ image=”2181″]
[image link=”2180″ image=”2180″]
[image link=”2178″ image=”2178″]
[image link=”2162″ image=”2162″]
[/images]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Aleksandra Djeric (25) Uzice
Ibrahim Mekic (19) Bar
Jasminka Dujmovic (34) Beograd
Goran Mladenovic (27) Nova Pazova
Tatjana Sarac (19) Prijedor
Pavle Dejanic (27) Sabac
Stiven Ibic (23) Leskovac
Marko Zakula (29) Beograd
Milica Milovanovic (15) Topola
Bojana Golubovic (19) Novi Sad

[divide color=”#d823db”]

[quote bcolor=”#e204db”]GLEDAJTE PINKOVE ZVEZDE ONLINE UZIVO PRENOS!!![/quote]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije gledao emisiju, samo kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 2 Epizoda 30 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”uqO7CcS0Rhs ” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Krug 2 Epizoda 30 BARAZ VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”H9kgJOkj454″ width=”620″]

Ceca: Pavle Dejanic vanserijski talenat

You may also like

6 comments

NATASA 04/04/2015 - 19:48

Pavle je otkinuo za medalju,svaka mu cast,bravoooooo careeeee,samo napred…..

Reply
Suzana 29/03/2015 - 21:59

Postovana redakcijo PINKOVIH ZVEZDA, zelela sam da vas obavestim da je glumac Ljubomir Ubavkic Pendula, kojeg je u vasoj emisiji citirao i sahranio Miroslav Ilic, ziv i zdrav. Iako u poznim godinama, i dalje uveseljava svoje prijatelje i rodbinu ”monolozima” iz Otela. Nadamo se demantiju i izvinjenju njegovoj rodbini i prijateljima. Unapred zahvalna njegova cerka Suzana Ubavkic Mihajlovic!

Reply
PFC 29/03/2015 - 11:40

Cija je Milica rodjaka?? Direktno ide u treci krug!??? Toliko boljih pevaca od nje ispalo,Sonja za nju izmislila pevanje..Ma svi su bili bolji od nje…Od danas vise ne gledam i new nerviram se bzvz..Sve se radi preko veze i lova!! JADNO!

Reply
Maki 29/03/2015 - 01:14

Da li je Milica Milovanovic zasluzila da prodje veceras? I to direktno u treci krug? Otpali su, i bez mogucnosti da se dalje takmice, bolji kandidati, zbog devojcice za koju se ziri dvoumio da li uopste da ide u baraz, dete kome je konstantno drhtao glas i kojoj je ziri rekao da je pred njom buducnost ali da je TRENUTNO previse mlada!!! Veliki propust, koga god!!!

Reply
Bobo 29/03/2015 - 19:11

Svi ste u pravu.Milica ne bi prosla ni prvi krug u Zvezdicama,Sta se dogodilo sa zirijem? Ko im je naredio? Milica je jedno dete koje se mrsti na svaki ton, a kamoli da zna da otpeva strofu.SRAMOTA ZA ZIRI,PRODUKCIJU…Takodje,je degutantno kako Ceca komentarise, uvek isto,,,Tacno je ona je Zvezda, ali ne pevacica…Nek otpeva ona nesto na suvo. VELIKA GRESKA, MILICA.

Reply
Daca 31/03/2015 - 23:39

Cecu bih izbacila odmah!

Reply

Leave a Comment