Pinkove Zvezde Epizoda 36 Cela Emisija 22.04.2015

by Pinkove Zvezde
Treci Krug Pinkove zvezde emisija 36 Cela emisija april 22.04.2015

Krug 3 Emisija 36 Cela Emisija.

Pinkove Zvezde i treca epizoda treceg kruga takmicenja, vanredna emisija i ove srede sa fantasticnim takmicarima koji ce oduseviti sve u studiju, a narocitu Cecu na koju je takmicarka Andrijana Stojanovic ostaviti toliko jake utiske da ce je skoro dovesti do suza sto se izuzetno retko desava.

Pet kruga po cetiri takmicara i takmicarki a samo najbolji ostaju za polufinale. Mnogo fantasticnih takmicara ce napustiti takmicenje ali takva su pravila jer na kraju svakako mora ostati samo jedan.

Po mnogobrojnim komentarima mnogo fanova ne prihvata novi nacin glasanja koji je promenjen u trecem krugu, misljenja su podeljena i zato nastavljamo nase glasanje da detaljnije proucimo da li vam se vise svidja stari ili novi nacin glasanja zirija u emisiji, te vas molimo da date svoj glas:

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[divide]

Prvu grupu takmicenja sacivanjaju devojke. Milena Jovanovic je prva pevala numeru Silvane Armenulic “Ja nemam prava nikoga da volim”, druga je Nadezda Biljic koja je pevala Cecinu numeru “Idi dok si mlad” koju nije iznela kako treba sto nije zadovoljilo ziri, Milena Segrt je treca  i pevala je musku numeru grupe Osvajaci “S kim cekas dan” i poslednja Dragana Rakcevic sa numerom “Sejfetu majka budjase”.

Po glasovima zirija u polufinale je prosla Milena Jovanovic, dok je nazalost Nadezda Biljic ispala sa najmanje poena. U baraz je prosla Milena Segrt a borice se u duelu protiv Dragane Rakcevic.

Milena Jovanovic – Ja nemam prava nikoga da volim

[mom_video type=”youtube” id=”LxFUYdUSPzg” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Drugu grupu takmicenja sacivanjavaju muski takmicari, fenomenalna cetvorka, prvi je Sasa Oljaca sa numerom Harisa Dzinovica “Je l` su dunje procvale”, drugi je Bojan Grujic sa numerom Nikole Rokvica “Med i slatko grozdje”, treci Aleksandar Ljubicic koji je odusevio ziri sa numerom Dzenana Loncarevica “Starim sam”, a kao poslednji takmicar u ovoj grupi nastupio je Aleksandar Zivanovic sa teskom numerom Sabana Saulica “Srno moja malena”.

Po glasovima zirija u polufinale je prosao Aleksandar Ljubicic, dok je nazalost Bojan Grujic ispao sa najmanje poena. U baraz je prosao Sasa Oljaca a borice se u duelu protiv Aleksandra Zivanovica.

Aleksandar Ljubicic – Starim sam

[mom_video type=”youtube” id=”4eSPUlprouw” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Trecu grupu takodje sacivanjaju momci, a to su fenomenalni takmicari za koje nece biti lako odluciti. Prvi je nastupuo Aleksandar Kostic sa numerom “Zvezda tera meseca” za koju je Miroslav prokomentarisao da mu to ne lici na sevdalinku kako bi trebalo, drugi je fenomanalni Renato Zahirovic izvodio numeru Sase Kovacevica “Slucajno” za koju je dobio sve pohvale. Renato je Borin jedan od omiljenih kandidata. Treci takmicar sa numerom Ace Pejovica je Ibrahim Mekic a numera koju je pevao je “Alkohola poplava” sto i nije bas odusevilo ziri. Poslednji cetvrti takmicar Vladan Nesic je razbio sa numerom Zdravka Colica “Produzi dalje” a koju je napisao Bora Corba, odusevio je ziri.

Po glasovima zirija u polufinale je prosao Vladan Nesic, dok je nazalost Ibrahim Mekic ispao sa najmanje poena. U baraz je prosao Renato Zahirovic a borice se u duelu protiv Aleksandra Kostica.

Vladan Nesic – Produzi dalje

[mom_video type=”youtube” id=”3NF2WrkHi6U” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Cetvrtu grupu ove veceri sacinjavaju devojke, ovo ce biti jako gusto jer su sve fenomenalne takmicarke. Prva je nastupila fenomenalna Dusica Ikonic sa numerom Ane Bekute “Godinama” koju je po recima zirija odlicno otpevala i mnogo je talentovana samo treba malo da koriguje krajeve. Druga takmicarka Aleksandra Nikolov je nastupila sa numerom Aleksandre Radovic “Ako nikada” imala je ogromnu temu ali odlicno pevala kao i predhodna takmicarka po recima Miroslava Ilica. Treca takmicarka Andrijana Stojanovic sa numerom Jelene Tomasevic “Melanholija” raspametila je ziri, Ceca se najezila i malo je falilo da rasplace toliko su jaki utisci. Poslednja u ovom krugu Bojana Golubovic sa numerom Zorice Brunclik “Prestala sam davno da se smejem.

Po glasovima zirija u polufinale je prosla Andrijana Stojanovic, dok je nazalost Aleksandra Nikolov ispala sa najmanje poena. U baraz je prosla Dusica Ikonic a borice se u duelu protiv Bojane Golubovic.

Andrijana Stojanovic – Melanholija

[mom_video type=”youtube” id=”XRchKbdWYxQ” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Petu grupu i poslednju za veceras otvara Alem Bajrovic sa numerom “Bila je tako lijepa”, nakon njega fantasticni Milos Radovanovic sa numerom Zeljka Vasica “Pratis me u stopu”, treci takmicar koji je i nastariji i veoma omiljen clanovima zirija Bajro Planjanin, dok je poslednji nastupio Denis Dimoski koji je raspametio ziri sa numerom Zdravka Colica “Zvao sam je Emili”.

Po glasovima zirija u polufinale je prosao Denis Dimoski, dok je nazalost Alem Bajrovic ispao sa najmanje poena. U baraz je prosao Bajro Planjanin a borice se u duelu protiv Milosa Radovanovica.

Denis Dimoski – Zvao sam je Emili

[mom_video type=”youtube” id=”83j7yyruF5M” width=”620″ height=”350″]

[divide]

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

 

Milena Segrt i Dragana Rakcevic – Drugarice

U ovom duelu sa najvise glasova ubedljivo je pobedila Dragana Rakcevic.

[mom_video type=”youtube” id=”OaFzfuXlil0″ width=”620″ height=”350″]

[yop_poll id=”13″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[divide]

Sasa Oljaca i Aleksandar Zivanovic – Vezite mi ruke

U ovom duelu sa najvise glasova je pobedio Aleksandar Zivanovic.

[mom_video type=”youtube” id=”jguWGyN2WGI” width=”620″ height=”350″]

[yop_poll id=”14″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[divide]

Renato Zahirovic i Aleksandar Kostic – Zlatne strune

U ovom duelu sa najvise glasova u polufinale prosao je Aleksa Kostic.

[mom_video type=”youtube” id=”jC-IuI7ljUA” width=”620″ height=”350″]

[yop_poll id=”15″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[divide]

Dusica Ikonic i Bojana Golubovic – Bele rade

U ovom duelu sa najvise glasova zirija prosla je Bojana Golubovic.

[mom_video type=”youtube” id=”T1IYgYlIOJE” width=”620″ height=”350″]

[yop_poll id=”16″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[divide]

Milos Radovanovic i Bajro Planjanin – Poslednji boem

U ovom duelu sa najvise glasova u polufinale takmicenja prosao je Milos Radovanovic.

[mom_video type=”youtube” id=”7G0FUui7vwc” width=”620″ height=”350″]

[yop_poll id=”17″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[divide]

Automatski su prosli: Milena Jovanovic, Aleksandar Ljubicic, Vladan Nesic, Andrijana Stojanovic i Denis Dimoski.

Automatski su ispali: Nadezda Biljic, Bojan Grujic, Ibrahim Mekic, Aleksandra Nikolov i Alem Bajrovic.

U barazu su ispali: Milena Segrt, Sasa Oljaca, Renato Zahirovic, Dusica Ikonic i Bajro Planjanin.

U barazu su prosli: Dragana Rakcevic, Aleksandar Zivanovic, Aleksandar Kostic, Bojana Golubovic i Milos Radovanovic.

10 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[images type=”carousel” cols=”three” auto_duration=”2000″ auto_slide=”true” lightbox=”true”]
[image link=”2856″ image=”2856″]
[image link=”2855″ image=”2855″]
[image link=”2854″ image=”2854″]
[image link=”2853″ image=”2853″]
[image link=”2852″ image=”2852″]
[image link=”2851″ image=”2851″]
[image link=”2847″ image=”2847″]
[image link=”2848″ image=”2848″]
[image link=”2849″ image=”2849″]
[image link=”2850″ image=”2850″]
[/images]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Milena Jovanovic (26) Leskovac
Aleksandar Ljubicic (20) Brcko
Vladan Nesic (20) Doboj
Andrijana Stojanovic (20) Nis
Denis Dimoski (21) Makedonija
Dragana Rakcevic (19) Podgorica
Aleksandar Zivanovic (24) Topola
Aleksandar Kostic (21) Vlasotince
Bojana Golubovic (19) Novi Sad
Milos Radovanovic (31) Uzice

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 3 Epizoda 36 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”OaVXKwkiVRI” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

 TV PINK UZIVO PINKOVE ZVEZDE ONLINE

Tagovi:

Pinkove Zvezde Emisija 36 Cela Emisija, Pinkove Zvezde Svi takmicari 36 Epizoda, Pinkove Zvezde ko je ispao, Pinkove Zvezde ko je prosao, Pinkove Zvezde 22.04.2015, TV Pink Uzivo preko interneta, Pinkove Zvezde poslednja emisija, Pinkove Zvezde zadnja emisija, Nove Pinkove Zvezde, Pinkove Zvezde treci krug, Pinkove Zvezde zadnja emisija cela, Ko je ispao u Pinkovim Zvezdama, Pinkove Zvezde 22 April, Takmicari Pinkovih Zvezda, Nova pravila u Zvezdama, Pinkove Zvezde epizoda 36 Cela emisija, tv Pink uzivo, Pink Online, Pinkove Zvezde online, Pink preko neta, Cela emisija 36, Cela epizoda 36, Epizoda 36 Cela emisija, Pinkove Zvezde od 22.04,Pinkove Zvezde cela emisija 22.04.2015, Pinkove Zvezde nova od 22/4/2015 cela emisija 36, Pinkove zvezde 36 youtube, no Download Videos, Pinkove Zvezde Android App, Pinkove Zvezde download Android application, Pinkove Zvezde aplikacija za android, Trideset sesta emisija Pinkove Zvezde, trideset sesta epizoda Pinkovih Zvezda, Pinkove zvezde 36 emisija, Free Download app apk, Pinkove zvezde video snimci, Youtube Video, TV Show, Watch Pink Stars, Pink Stars Online, Free Online TV Show, New episode Pink Stars, Youtube emisija 36 Cela emisija, Takmicari koji su prosli u 36 epizodi, Takmicari koji su ispali u 36 emisiji Pinkove Zvezde, vanredna emisija, sreda pinkove zvezde, pinkove zvezde vanredna emisija sreda 22.04

You may also like

9 comments

Zepcanac 15/05/2015 - 18:32

Za 4 krug nije trebao u barazu da ispadne Ilija., Ilija cak ima visi I jaci vocal od onog STO JE SE MUCIJO I DOSAO SA NJIME U BARAZ.

Reply
Bobo 24/04/2015 - 05:37

E dosta je Cece, samo jednu te istu recenicu koristi za svakog, …ali s obzirom na obrzovanje i to je mnogo…Bas se ne uklapa medj sudijama – intelektualcima.

Reply
marko 23/04/2015 - 13:19

Napokon Ceca lepo obucena, a ne onako ruzno gola do ispod du..ta suknja, uzas!

Reply
Branka 23/04/2015 - 11:44

Snimak cele emisije nemogu da pustim, iz nekog razloga.

Reply
Administrator 23/04/2015 - 16:05

Moze moze, radi sve, uzivajte 🙂

Reply
Nena 23/04/2015 - 05:57

Milos Radovanovic je fantastican. skoro svi su super pevali, nadam se da ce i ovde biti barazna emosija, da vrate Teodoru Tokovic, Bajra, Renata itd.

Reply
Milos 23/04/2015 - 00:58

Neznam nikoga od ovih takmicara, ali mislim da je Sasa Oljaca bolje pevao nego Aleksandar Zivanovic. Mnogo bolje. Ziri je mnogo pogresio. Meni je momak ok pevao….razvalio.

Reply
Administrator 23/04/2015 - 01:08

Dodali smo glasanje, dajte svoj glas za takmicara koji vam je bio bolji… da vidimo koliko je ziri pogresio po misljenju gledaoca 🙂

Reply
Milos 24/04/2015 - 22:32

za Sasu Oljacuiz Banjaluke

Reply

Leave a Comment