Sesta Emisija Pinkove Zvezde 18.10.2014

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde Sesta emisija 18.10.2014

Pinkove Zvezde Sezona 1 Epizoda 6 18.10.2014 Najava.

Emisija 6 koja ce se prikazivati na televiziji Pink u subotu u 21h bice najbolja do sada.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/PINKOVE-ZVEZDE-SEZONA-1-Epizoda-6.jpg”]

U ovoj emisiji ziri ce imati najtezi posao do sada, bice toliko talentovanih kandidata da nece moci da odluce ko ce da prodje dalje a ko ne. Moglo bi se reci da smo presli polovinu prve sezone ovog serijala u kojem je do sada bilo dve stotine kandidata od kojih je odabrano najboljih sto za sada. Marina Tucakovic je prozivala voditelja Kalinica da je presao na muskarce, sto se moze i videti na slici, jednog kandidata je toliko izgrlio i izljubio da se ziri zabrinuo.

Milan Kalinic voditelj ljubi i grli takmicara:

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/21PINKOVE-ZVEZDE-__-NAJAVA-SESTE-EMISIJE-0977.jpg”]

Da li ce i ovoga puta da padne u nesvest od silnih poljubac to ostaje da vidite u emisiji u Subotu 18. Oktobra u 21h na TV Pink.

I ovog puta ziri je imao koskanja zbog glasanja za pojedine takmicare, kao i uvek Miroslav je taj koji oduzima glas da takmicar ne bi otisao automatski dalje nego u baraz. To je i stvorilo mnogo problema na kraju emisije jer nisu znali koga da izbaberu. Bora Djordjevic je clan zirija ovog puta i on je izjavio:

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/12pinkove_zvezde_sezona1_epizoda6-2014-10-17-17h18m24s243.jpg”]

“Veceras imamo najgori posao do sad”

“Trazimo da veceras 15 kandidata prodje dalje”

Sto je protiv pravila, ali da li ce se pravila promeniti pa u ovoj emisiji izabrati 15 a u sledecoj samo 5 ne smemo da otkrijemo pre emisije.

Bice vrlo napeto i ziri ce imati jako puno problema jer je nemoguce odabrati tako malo kandidata pored veceg broja jako talentovanih. U svakom slucaju ce na kraju morati ostati samo jedan pobednik sto ce biti jos teze odabrati od njih ukupno dve stotine koji ce se boriti za prvo mesto.

Pored Milana cak i Miroslav Ilic je poceo da pokazuje emocije prema Harisu Dzinovicu tako sto mu je pevao pesmu “Ti si zelja mog zivota”. Naravno sve u vidu dobre zabave i smeha.

[lightbox thumb=”https://www.pinkovezvezde.in.rs/wp-content/uploads/2014/10/18pinkove_zvezde_sezona1_epizoda6-2014-10-17-17h18m46s212.jpg”]

Smeh, dobra zabava, dobra muzika i skandal u novoj epizodi Pinkovih Zvezda!

[ad id=”244″]

Pogledajte najavu za sestu epizodu Pinkovih Zvezda

[mom_video type=”youtube” id=”CpujeP4mdq8″]

You may also like

1 comment

Rale 18/10/2014 - 16:48

Sviđa mi se koncept emisije, kao i žiri i njihovi komentari oni daju poseban kvalitet ovom šou. Večerašnji kandidati su stvarno bili dobri i drago mi je što sam gledao ovu emisiju. Voditelj Milan je isto tako interesantan sa svojim komentarima, ali biste trebali da mu date neki tablet da može da lepo najavi sledećeg takmičara/-ku, kao i da bi znao koliko ih je do sada nastupilo, koliko ima petica i ostalu statistiku.

Za onoga ko uređuje scenu, primedba da pomeri onaj reflektor malo niže kada kandidati izlaze tuče tačno u kameru.

I na kraju samo jedan savet žiriju – u ovom delu takmičenja žiri treba da ima malo blaži kriterijum, a kako se dalje takmičenje nastavlja, tako da bude sve oštriji.

Reply

Leave a Comment