Trideset sedma emisija Pinkovih Zvezda 25.04.2015

by Pinkove Zvezde
Pinkove zvezde emisija 37 Cela emisija april 25.04.2015

Pinkove Zvezde Krug 3 Epizoda 37 25.04.2015 Najava Video.

Trideset sedma epizoda Pinkovih Zvezda.

Cetvrta epizoda u trecem krugu takmicenja, ubrzano se priblizavamo cetvrtom krugu takmicenja tacnije polufinalu kada vas ocekuje jos bolje epizode i jos uzbudljivije emisije. Nakon vanredne epizode Pinkovih Zvezda koja se emitovala u sredu nece biti lako i u ovoj odabrati samo desetoro, kao i u prosloj epizodi mnogo dobrih takmicara ce napustiti takmicenje jer ziri smatra da ima boljih od njih. Neki se slazu sa tim a neki ne, po komentarima fanova dosta takmicara nije trebalo da prodje, tj. po njihovom misljenju nisu to zasluzili jer je bilo boljih koji su “otpali”, tacnije zbog nekih sitnica dobili su manju ocenu.

[ad id=”244″]

Nakon svake emisije u nasoj objavi moci cete da pronadjete glasanje koje se tice takmicara koji su napustili takmicenje i onih koji su ostali, tako da mozete nam dati svoje misljenje koliko se slazete sa clanovima zirija oko njihovih odluka.

I ove subote Milan pravi haos na sceni, vrlo interesantna epizoda nemojte da je propustite.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 37. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u sredu 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za trideset  i sedmu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”V8nIxBT84c8″ width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment