Trideset treca emisija Pinkovih Zvezda 11.04.2015

by Pinkove Zvezde
Treci krug Pinkove zvezde emisija 31 Cela emisija april 04.04.2015Pinkove zvezde emisija 33 Cela emisija april 11.04.2015

Pinkove Zvezde Krug 3 Epizoda 33 11.04.2015 Najava Video.

Trideset treca epizoda Pinkovih Zvezda.

Konacno ulazimo u treci krug takmicenja Pinkovih Zvezda. Sve sam trojke, treci krug, emisija trideset tri donece vam mnostvo novina kao i mnogo bolju zabavu nego do sada. Predhodna dva kruga su bili izuzetni a ono sto vas tek ocekuje odusevice vas i jos vise zabaviti, ovo je cetvrtfinale takmicenja koje donosi nova pravila, novi nacin ocenjivanja a i novu scenografiju.

Cetiri takmicara ili cetiri takmicarke borice se u isto vreme na sceni, onaj takmicar koji dobije najvise glasova automatski se plasira u polufinale takmicanja.

[ad id=”244″]

Takmicar koji bude imao najmanje glasova automatski napusta takmicenja, tako da u svakom krugu po cetvoro kada bude na sceni jedan ce sigurno napustiti takmicenje, a jedan se automatski plasirati. Dvoje koji budu imali glasove “izmedju” ce se boriti u barazu.

Ziri ce ocenjivati od 1 do 10 svakog takmicara tako da vise ne moze biti podizanja i spustanja, Miroslavu ce ovo najteze pasti jer nece moci da spusti stolicu 🙂

Clanovi zirija ce takodje po sluhu ocenjivati i nece znati koji je takmicar na sceni sto ce dodatno napraviti ovu sezonu jos zanimljivijom.

Fantasticne cetvrtfinale ce drzati vasu paznju iz minuta u minut jer garantujemo dobru zabavu u ovom krugu, a u polufinalu ce biti jos vise novina, zato budite uz nase najbolje takmicare u subotu jer samo najbolji su i ostali. Ziriju nece biti ni malo lako jer glasovi nece moci da se ponavljaju, utoliko ce i takmicenje biti mnogo bolje nego do sada.

Pored dobre zabave bice i suza, po prvi put ce Bori takmicarka naterati suze na oci!

Ovo se najavljuje takodje i kao najokrutniji krug takmicenja.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 33. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za trideset  i trecu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”7IyUGStJhBE” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

PINKOVE ZVEZDE EMISIJA 33 CELA EMISIJA 11.04.2015

You may also like

3 comments

dragan 12/04/2015 - 17:25

mora se nesto u pravilima promeniti ,miroslav je omalovazijo ostale clanove zirija , namera je ocita !

Reply
RAJKA 12/04/2015 - 15:13

RAZOCARANA SAM JAKO…U POSLEDNJEM BARAZU MIROSLAV JE TEODORI DAO SAMO 5 POENA A TRI CLANA ZIRIJA SU GLASALA ZA NJU.SRAMOTA.ONDA I NE TREBA ZIRI AKO POJEDINI CLANOVI ZIRIJA NAMERNO DEGRADIRAJU DOBRE PEVACE.POZZ..

Reply
dragan 12/04/2015 - 17:22

ovo je potpuno bezobrazno , i da su sva cetiri clana zirija glasala za drugog kandidata ,Teodora bi prosla . Ako ne promene Miroslava treba bojkotovati gledanje .

Reply

Leave a Comment