Trideset prva emisija Pinkovih Zvezda 04.04.2015

by Administrator
Pinkove zvezde emisija 31 Cela emisija april 04.04.2015

Pinkove Zvezde Krug 2 Epizoda 31 04.04.2015 Najava Video.

Trideset prva epizoda Pinkovih Zvezda.

Ostalo je jos svega dve epizode u ovom krugu takmicenja Pinkove Zvezde, deseta od jedanaest emisija drugog kruga takmicenja donosi nam nove zvezde, nove takmicare koji se smatraju ozbiljnim favoritima za pobedu a koji ce oduseviti sve u studiju kao i gledaoce kraj malih ekrana.

Nas Milance je napravio pravi sou sa takmicarkom koja je vislja od njega par desetina santimetara zbog cega su se svi salili na taj racun, a posebno da mu treba stolicica da se popne da bi mogao da je poljubi.

[ad id=”244″]

Pinkove Zvezde vec trideset nedelja obara sve rekorde gledanosti, a u trecem krugu ceka vas jos veca zabava jer mnogo toga ce biti drugacije, slede nova pravila i mnogo iznenadjenja koja su pripremljena a koja ce uciniti ovaj takmicarski sou jos boljim i gledanijim, no budite sigurni da to nece biti nista jer u svakom novom krugu nas ocekuje nesto novo i jos uzbudljivije.

Fenomenalni takmicari ce vas oduseviti, nemojte da propustite ovu epizodu.

I jos mnogo dobre muzike, zabave i smeha u 31. epizodi PINKOVIH ZVEZDA!

Budite uz nas u subotu u 21h na TV Pink.

Pogledajte najavu za trideset  i prvu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”a9lRwro0R8M” width=”620″ height=”450″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

Pinkove Zvezde Epizoda 31 Cela Emisija 04.04.2015

You may also like

Leave a Comment