Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16 Cela Emisija 28.01.2017

by Administrator
Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16 Cela emisija 28.01.2017 sesnaesta cela emisija Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16 Cela Emisija.

Sezona 3 2016/2017.

Petice su padale kao kisa u ovoj sesnaestoj epizodi Pinkovih Zvezda. Takmicari su bili fenomenalni i ziri je prosto odusevljen. Neverovatno je i to sto su svi takmicari na kraju emisije zaredjali petice, poslednjih pet takmicara su dobili najvise glasova zirija.

Clanovi zirija nisu stedeli na komentarima. Neki su preterivali pa na taj nacin “smarali” druge clanove zirija pa su spustali stolicu jer vise nisu mogli da izdrze da gledaju i slusaju.

Cak deset takmicaru su dobili maksimalan broj glasova, dok se dvanaest bori u barazu za samo pet mesta koja ce im omoguciti prolazak u treci krug takmicenja.

Takmicari su se posteno borili u barazu. Mina, Katarina, Filip, Aleksa, Emir, Benjamin, Cedomir, violeta, Vildan, Nemanja, Milan i Nikola. Dali su sve od sebe da zauzmu mesto za prolazak ali nazalost sedmoro je moralo da napusti takmicenje. I dalje je bilo jako puno takmicara koji su zasluzili jos jednu sansu u trecem krugu ali nazalost nije bilo dovoljno mesta. Nadamo se da ce produkcija nesto uciniti po tom pitanju kao i uvek.

Drugi krug se blizi kraju. Kandidatu su su imali odlican izbor pesama.Bilo je zadovoljstvo slusati ih i gledati. Kako takmicenje tece tako i clanovi zirija podizu kriterijum. U pocetku emisije Zorica Brunclik nije lako podizala svoju stolicu. Napetost i ne slaganaja oko pojedimih pevaca dovodile su i do prepirki. Zenski deo uvek spreman za ukrstanje misljenja i po koju uvredu. Primecuje se da Zorica ne rado slusa Maju. Ko kokodace a ko je kokoska. Ko je rogat a ko”Bolestan u glavu”procenite i sami. Dosta takmicara u barazu. Sve u svemu lepa epizoda i vredi odslusati mlade talente.

[divide]

Takmicari koji su ispali iz Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16:

Benjamin Hromo, Cedomir Markovic, Violeta Veselinovic, Vildan Nuhovic, Nemanja Panovic, Milan Stojanovic, Nikola Milic.

Takmicari koji su prosli u sledeci krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Admir Alibasic
Milan Stojanovic
Nena Petrovic
Aleksandar Sasa Popovic
Bojan Petrovic
Hamza Sokolovic
Damir Brdarevic
Dragana Puric
Melika Morankic
Sonja Markovic
Mina Mladenovic
Katarina Disic
Filip Milicevic
Aleksa Radojcic
Emir Bruncevic

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

[divide]

Sesnaesta Epizoda Baraz VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”Zw_ruBCHZBo” width=”620″ height=”350″]

[divide]

Krug 2 Epizoda 16 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”CKuRUTk9jm8″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

2 comments

Pinkove Zvezde Sezona 3 Emisija 16 Cela Emisija 28.01.2017 - 12 Velicanstvenih 29/01/2017 - 02:17

[…] Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16 Cela Emisija 28.01.2017 […]

Reply

Leave a Comment