Sesnaesta emisija Pinkove Zvezde 28.01.2017

by Pinkove Zvezde
Pinkove Zvezde 3 Epizoda 16 Cela emisija 28.01.2017 sesnaesta cela emisija Pinkove Zvezde

Pinkove Zvezde Epizoda 16

28. Januar 2017 Sesnaesta Emisija Najava Video.

Borba za Sabanovo neukrotivo srce! Odlicno raspolozenje u publici i odlicni kandidati i u ovoj emisiji! Zanimljivi komentari clanica zirija upuceni jedna drugoj! Ko je dobio tri, cetiri ili pet stolica sa nestrpljenjem ocekujemo da saznamo ili kako Maja kaze ko je koliko petica dobio.

[ad id=”244″]

Ko je kokoska a ko je djavo, pitanje je sad? Opet uvredjenost i napustanje studija od pojedinih clanova zirija. Mnogo toga zanimljivog u novoj 16 epizodi Pinkovih Zvezda .

[divide]

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Da li u ovoj epzodi  Dara Bubamara ima veci dekolte nego u proslim epizodama? Masnica na glavi Zorice Brunclik zamenila dosadasnje cvetne aranzmane. Ko se glasnije smeje Dara ili Maja?

[divide]

Ova emisija opet donosi velike probleme  i dileme za ziri. Takmicari sve bolji i pitanje koga pustiti ili poslati u baraz sve neizvesnije. Borba se nastavlja.

Clanovi zirija ce biti na velikim mukama zbog cega je usledila i rasprava gde se Dragana Mirkovic jedna od najomiljenijih clanica zirija sokirala na izjavu Maje Nikolic da su kao kokoske koje kokodacu. Neverovatno i sokantno je takodje bilo i za Zoricu Brunclik koja vise to nije mogla da podnese te je spustila svoju stolicu i napustila studio.

Maja Nikolic koja sokira sve gledaoce kraj malih ekrana iz emisije u emisiju uspela je toliko da isprovocira jednu od nasih najvecih zvezda folk estrade. Ostala je bez teksta i resena da ne uzvrati Majinom otrovnom jeziku, otisla je. A sta se dalje desavalo ostaje da pogledate u nasoj novoj epizodi emisije sa fenomenalnim takmicarima.

Ko ce da ispadne a ko ce da prodje, da li ce dobiti priliku da se ponovo pojavi u ovom takmicenju ili ce morati da ceka sledecu sezonu, ostaje da vidimo i da cujemo odluku produkcije.

Srecno dragi takmicari!

Pratite nas u subotu u 21h na TV Pinku.

Najava za Sesnaestu Epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”GMU6UZAVQH4″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

Leave a Comment