Pinkove Zvezde Epizoda 39 Cela Emisija 02.05.2015

by Administrator

Krug 3 Emisija 39 Cela Emisija.

Tako fenomenalna trideset i deveta emisija ne sme da se propusti  pored tako fantasticnih takmicara prosto cete uzivati. Ali, ziri je izuzetno strog i samo sitnice ce da odlucuju i oni koji ispadnu ne znaci da su losi nego jednostavno nisu se dovoljno potrudili da daju od sebe sav maksimum koji mogu.

 

[quote color=”#f70fe8″ bgcolor=”#ffffff” bcolor=”#f409bd”]Glasajte ispod koji nacin glasanja vam je bolji: [/quote]

[yop_poll id=”12″]

(OZNACITE JEDNU OPCIJU I KLIKNITE DOLE NA “GLASAJ”!)

[ad id=”244″]

[divide]

Prva grupa: Marija Jovicic sa numerom “Snijeg pade na behar voce” poslata je u baraz. Sara Reljic sa numerom “Moj dilbere” ispala je iz takmicenja, Sonja Gavrilovic sa numerom “Ja bih te sanjala” je prosla u baraz duel a Branka Svirkov koja je pevala numeru “Kad prave ljubavi ginu” automatski se plasirala dalje.

Druga grupa: Emir Bruncevic sa numerom “Pariske kapije” je ispao iz takmicenja. Vladimir Krunic sa numerom “Ja hocu sad” poslat je u baraz a protiv Sadata Rizvanovica koji je nastupio sa numerom “Pusti me” dok Ajdar Bakterovic sa numerom “Placite samnom jesenje kise” automatski se plasirao dalje.

Treca grupa: Nemanja Semlekan sa numerom “S kim si me nocas varala” je automatski prosao dalje. Svetozar Andric sa numerom “I kad me svi zaborave” dobio je pravo na barazni duel a protiv takmicara Valentino Radosavljevic koji je pevao numero “Hej lepoto nad lepotom”. Danilo Sekulic je dobio najmanje glasa zirija i napustio takmicenje sa numerom “Mecava”.

Cetvrta grupa: Tijana Avramovic je nastupila sa numerom “Moja zakletvo” sa kojom je ispala iz takmicenja sa najmanje glasova zirija. Renata Lovasova sa numerom “Samo teraj ti po svome” prosla je u barazni duel a protiv Tatjane Sarac koja je pevala numeru “Da ne vidi ona”. Fantasticna Krstinja Matanovic za kraj ovog kruga sa numerom “Crno i belo” dobila je najvise glasova i automatski se plasirala u cetvrti krug.

Peta grupa: Dejvid Stojkov se plasira u barazni duel sa numerom “Pusti ritam” a protiv Bogdana Martinovica sa numerom “Nije ljubav stvar”, Dragan Veselinovic sa numerom “Tebe da zaboravim je automatski ispao iz takmicenja sa najmanje glasova dok se Danilo Zivkovic sa numerom “Hej cigani braco tamburasi” autotmatski plasirao dalje u takmicenje sa najvise glasova.

Sesta grupa: poslednja grupa koju otvara Semir Dzankovic sa numerom “U ljubav verujem” a koja ga salje automatski dalje u takmicenje, za njim nastupa Gojko Vujic sa numerom “Ni jedne usne se ne ljube same” koja ga salje u barazni duel a protiv Nikole Djukica koji je pevao numeru “Opa opa” dok se Slobodan Orbovic sa numerom “Ludak kao ja” ovog puta nije tako dobro pokazao i napustio je takmicenje sa najmanje glasova.

~ PINKOVE ZVEZDE DUELI BARAZ~

[mom_video type=”youtube” id=”APvyiWGm010″ width=”620″ height=”350″]

Sonja Gavrilovic i Marija Jovicic – Srce je moje violina
[divide]
[mom_video type=”youtube” id=”H30vRol6KKE” width=”620″ height=”350″]
Sadat Rizvanovic i Vladimir Krunic – Kraljice moga srca
[mom_video type=”youtube” id=”qqjsJCi9-o8″ width=”620″ height=”350″]
Svetozar Andric i Valentino Radosavljevic – Kad te vidim na sokaku
[mom_video type=”youtube” id=”UobdFpNU1Nw” width=”620″ height=”350″]
Renata Lovasova i Tatjana Sarac – Sedim u jednom pariskom lokalu
[mom_video type=”youtube” id=”6FnJ2QbMnas” width=”620″ height=”350″]
Bogdan Martinovic i Dejvid Stojkov – Ti si zena mog zivota
[mom_video type=”youtube” id=”ac3KuPM4kJI” width=”620″ height=”350″]
Nikola Djukic i Gojko Vujic – Sta ce meni vise od toga

Automatski su prosli: Branka Svirkov, Ajdar Bakterovic, Nemanja Semlekan, Krstinja Matanovic, Danilo Zivkovic i Semir Dzankovic.

Automatski su ispali: Sara Reljic, Emir Bruncevic, Danilo Sekulic, Tijana Avramovic, Dragan Veselinovic i Slobodan Orbovic.

U barazu su ispali: Sonja Gavrilovic, Sadat Rizvanovic, Svetozar Andric, Tatjana Sarac, Dejvid Stojkov i Nikola Djukic.

U barazu su prosli: Marija Jovicic, Vladimir Krunic, Valentino Radosavljevic, Renata Lovasova, Bogdan Martinovic i Gojko Vujic.

12 Takmicara koji su prosli u polufinalni krug Pinkovih Zvezda:

[three_fifth][ad id=”1687″][/three_fifth]

Branka Svirkov
Ajdar Bakterovic
Nemanja Semlekan
Krstinja Matanovic
Danilo Zivkovic
Semir Dzankovic
Marija Jovicic
Vladimir Krunic
Valentino Radosavljevic
Renata Lovasova
Bogdan Martinovic
Gojko Vujic

[divide color=”#d823db”]

Svi takmicari – Sve pesme VIDEO

(kliknite na “Playlist” u gornjem levom uglu i izaberite pesmu, kada se jedna zavrsi automatski ce se nastaviti sledeca do kraja plejliste)

Ko nije pratio emisiju kod nas moze da gleda reprizu, sherujte Facebook Twiiter Google+, lajkujte, komentarisite, uzivajte!

Krug 3 Epizoda 39 Cela Emisija VIDEO

[mom_video type=”youtube” id=”u2_dOPfnvW8″ width=”620″ height=”350″]

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

 

You may also like

1 comment

vesna 05/05/2015 - 16:15

Previse pozdravljanja, zagrljaja i ljubljenja sa kandidatima…postaces dosadan Milane ,a ovu emisiju gledam jer je voditelj SUPERMEN.

Reply

Leave a Comment