Trideset deveta emisija Pinkovih Zvezda 02.05.2015

by Administrator

[ad id=”244″]

Pinkove Zvezde Krug 3 Epizoda 39 02.05.2015 Najava Video.

Trideset deveta epizoda Pinkovih Zvezda.

Pogledajte najavu za trideset  i devetu epizodu Pinkovih Zvezda VIDEO

[divide]

Podelite vest na neku od socijalnih mreza, pratite nas na Fejsbuku, Twiteru, Google+ i Instagramu. Komentarisite sa nama uzivo emisije u svakom trenutku i napisite nam vasa misljenja i komentare.

You may also like

4 comments

Bobo 03/05/2015 - 06:03 Reply
Administrator 05/05/2015 - 02:28

Bravo! Hvala 🙂

Reply
Gordana 03/05/2015 - 03:49

Ubedljivo ste najgori kod ovog “repriznog” dela! Posto ne mogu uzivo da gledam ni jednu od ovih muzickih emisija, obavezno potrazim snimke. “Zvezde Granda” i “Pinkove Zvezdice” vrlo lako pronadjem i onako, opusteno ih pogledam, a ovaj vas snimak, trazim bre, ko da se igrate “misa i macke”. Treba covek da “rodi mecku” dok ne pronadje taj snimak ili ako ga i pronadje, opet ne bude sve kompletno, iako prodje nekoliko sati od emisije “uzivo”. Ponekad me napusti strpljenje i odustanem od traganja u nedogled, kao sto cu najverovatnije i sada to da ucinim, jer sam se poprilicno iznervirala.

Ovo nemojte shvatiti kao zlonameran komentar, nego samo kao NAJDOBRONAMERNIJU kritiku.

Veliki pozdrav!
Gordana

Reply
Administrator 05/05/2015 - 02:28

Postovana Gordana, ne razumemo vasu kritiku i zasto ne mozete da pronadjete celu emisiju i zbog cega nije sve kompletno!? Sve je uvek na svom mestu, cele emisije su pod kategorijom “Emisije video” gore u meniu i clanak pocinje da se pise cim pocne emisija, redovno se azurira tokom cele emisije kako tekst tako i video, mi nemamo veze sa video snimcima tj. njihovim upload-om, za to je zaduzen drugi tim mi ih samo objavljujemo kada oni zavrse sa njima. Sto se tice cele emisije, zbog prevelikog fajla desava se da “upload” pukne i ne bude objavljena na vreme pa s toga kasni par sati sto nije strasno, u 99% slucajeva cela emisija bude dostupna najkasnije u nedelju do podneva.
Treba da imate na umu da objavljivanje video snimaka celih emisija nije obaveza ni jedne televizije, postoji premijera i postoji repriza sutradan, to sto se objavljuju svi video snimci i pre reprize na televiziji, za to treba da budu svi zahvalni a ne da se jos srdite kada “kasni” sa objavom iste. Svi se trude da fanovi mogu da gledaju reprizu na taj nacin ako nisu bili kraj malih ekrana u toku emisije ili jednostavno nemaju mogucnost da prate tv pink iako nemaju apsolutno nikakve “racunice” od toga, imaju cak i minus tacnije placaju ljude da bi obavljali taj posao a opet se nadju oni koji to sve iskritikuju jer bi sve i odmah da dobiju. To nije lepo, mnostvo ljudi radi na ovom projektu i svi su predani tom poslu trebalo bi da imate malo razumevanja za sve njih (nas) i takodje da imate strpljenja jer svi to rade samo ZBOG VAS. Pozdrav i sve najbolje 🙂

Reply

Leave a Comment